tag:blogger.com,1999:blog-17727656.post1686655037049370548..comments2024-03-02T09:22:57.600+01:00Comments on Reiters Bureau (ver. 2): Brød uden ovnLottehttp://www.blogger.com/profile/14306305442000215390noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-17727656.post-85381514450546731952012-06-17T00:41:00.870+02:002012-06-17T00:41:00.870+02:00Hvor er det flot! Det glæder mig virkelig at du ha...Hvor er det flot! Det glæder mig virkelig at du har købt en Omnia! Den er meget flot (selv om den ikke har en marieglas-rude) og brødet er endnu flottere!!!Donaldhttps://www.blogger.com/profile/05058743033376599783noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-17727656.post-40768983734012934202012-06-12T12:00:03.858+02:002012-06-12T12:00:03.858+02:00Hej Lotte, har ikke kommenteret foer, men har laes...Hej Lotte, har ikke kommenteret foer, men har laest med i et stykke tid nu :-) Den omnia ser ret smart ud! Vi har ogsaa gasovn med bundvarme som brankede kager etc i bunden indtil jeg fandt et trick med at have en pizza sten paa nederste rille (paa theboatgalley.com)! Saadan en fordeler varmen meget bedre og extra bonus er sproed pizza. Maaske kan du ogsaa bruge tricket.SY Sophiahttps://www.blogger.com/profile/14189724119356006330noreply@blogger.com