27.9.06

Læselysthus

Jeg læser emme. Jeg tror ikke , at emme ved, jeg læser emme. Men det gør jeg og har gjort det trofast i et år efterhånden. Ganske passivt og uden at kommentere. Det kunne jeg ellers godt have gjort, for kvindemennesket skriver fabelagtigt og hendes humor appellerer til mine små grå, så det er en ren fryd. I går beskrev hun, hvordan hun læser bedst...og fik mig til at stille mig selv det samme spørgsmål.
Jeg læser jo alle steder... mens jeg lader mig transportere af busser, tog, færger, fly, jeg læser på på toilettet, i sengen, i sofaen, på plænen, i køkkenet over morgenmaden, i frokostpausen, indendørs og udendørs. Favoritstedet de seneste mange måneder har været i cockpittet - uden sammenligning. Desværre indbyder vejret ikke så meget til det længere, men så meget desto skønnere var det forleden at kunne tilbringe et par timer dér i solen i selskab med de sidste kapitler i Vernon God Little, akkompagneret af vindens musik i masterne omkring. Man er på gyngende grund i sådan et cockpit, og det er måske netop bådens vuggen på vandet, som gør læsningen til en endnu større fornøjelse...

4 kommentarer:

 1. Jeg tror dælen dytme lige jeg laver et link tilbage over, dér

  SvarSlet
 2. Jo, jeg ved da godt at du læser med - jeg holder da øje med mine referrals :)

  Og tak for de flotte komplimenter! Det er fedt, at der er nogen der gider læse det jeg skriver.

  SvarSlet
 3. Selvfølgelig gør du det...silly me...nu føler jeg mig endnu mere grøn - en nærmest wasabigrøn blogspire!

  SvarSlet
 4. No need - det er ikke alle der holder øje med deres statistik, det er bare mig der er lidt geeket :)

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!