2.11.06

For meget og for koldt...vand

Der er mange glæder ved at være bådejer. Nattens voldsomme højvande var dog IKKE en af dem. Rundt omkring i landet steg vandet til to meter over normalen - og vores havn var ingen undtagelse. Broerne stod under vand, og flere steder havde trækket fra skibene revet så meget i trækonstruktionerne, at der mod sædvane var tale om flydebroer - i sådanne tilfælde er gummistøvler og koldblodighed rigtig gode ting at være i besiddelse af.
Men når man endelig - efter flere timers kamp i elementernes rasen - ligger i køjen i vished om, at vandet er holdt op med at stige, at man har sikret båden (samt nabobådene ikke mindst) på bedst mulig vis og at broen ikke længere er ved at blive revet i stumper og stykker, så er der faktisk en vis barsk tilfredsstillelse forbundet med at kunne trække vejret dybt og vende fokus mod fundamentale behov som søvn og optøning af frosne lemmer.
Nu overvejer vi så endnu en gang at få installeret oliefyr, for da elektriciteten røg i forbindelse med oversvømmelserne, faldt temperaturen om læ til bare 4 grader - og det er altså ikke det mest festlige i verden at gå til køjs med hue og sokker på.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!