23.11.06

Tag dig i agt for snusmonsteret

I disse dage tales der rigtig meget om rygepolitik. Personligt ser jeg - af flere årsager - frem til et mere røgfrit samfund, men jeg er også opmærksom på, at det kan betyde en øget risiko for snusmonstrenes indtog på dansk grund.
Snusmonsteret er askebægerets efterkommer og kan observeres på mange caféer og restauranter rundt omkring i broderlandet. Denne lille fyr er tavs og villig aftager af alskens gennemsuttet snus - men som billeddokumentationen herover viser, skal man altså også passe på med at lade sine pepparkakor (og angiveligt andet sødt og rart) ligge ubevogtet.
Dette snusmonster er fanget på fersk gerning i Malmø, men oftest vil man ikke opdage andet end, at kagen er forsvundet. Man kan selvfølgelig ikke klandre snusmonsteret for gerne at ville guffe lidt søde sager som et supplement til en ellers barsk snusdiæt, men lad dette være en advarsel, hvis du har dine småkager kære!

2 kommentarer:

  1. Endnu et eksempel på, at samfundet ikke tager problemet med invasive arter alvorligt nok!

    SvarSlet
  2. Netop! Men når der nu er tale om en trussel mod småkagers eksistens, og ikke ubetydeligheder som sjældne dyr og planters forværrede vilkår, så kan det jo være, at der er nogle politikere, som kan komme ud af hullerne?!?!

    SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!