23.12.06

Jul - nu uden DSB

Om en halv time kommer min kære veninde fra de gode gamle gymnasiedage og henter mig - tilfældet ville at hun og jeg havde planlagt både ud- og hjemrejse samme dag, så selvom hendes destination er Nyborg og min Ærø, betyder det alligevel, at jeg slipper for at sidde og have fornøjelsen af et overfyldt, forsinket tog. I bussen og på færgen er der garanti for hyggelige gensyn og masser af sniksnak, for jungletrommerne har forlængst fortalt, at flere eksøboer vender hjem til det sydfynske i dag.
Jeg glæder mig til nogle dage i julefred med ild i kakkelovnen og havluft i næsen (det sidste får jeg selvfølgelig også nærmest dagligt her - men på øen får man trods alt bedre fornemmelsen af havgus og højt til himlen... uhmmm, det skal blive godt!
Jeg holder jul, og det betyder, at jeg ikke leger med internet og derfor heller ikke blogger - så herfra skal i dag lyde et stort ønske om en glædelig jul til alle jer, der læser med.

1 kommentar:

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!