20.9.07

Abrikosgas

Så så man så Lotten sidde og blive lidt indeklemt i et let indelukket lokale. Fugtigt hår, vådt regntøj til tørring og liiige en tørret abrikos eller syv for meget i maven. Man sidder der, ene høne på holdet, og ved, at hvis man siver en lille svovlvind nu, vil den angiveligt ikke kunne undgå at blive bemærket...men jeg har lært, at det man ikke kan holde i hænderne, det må man slippe - og således også denne lille overflødige gasproduktion. Måske opdagede de andre den virkelig ikke, måske var de bare for høflige til at bemærke det - under alle omstændigheder var jeg glad for, at jeg havde sat mig bagerst.
Jeg kom uundgåeligt til at tænke på årene med rigtig mange fibre i diæten og rigtig megen maveaktiverende motion, men det er vist kun Karen (min gamle romakker), som til fulde ville have kunnet følge mine tanker. Hold op, hvor har vi pruttet meget! Og grinet meget af samme årsag.
Men hvorfor er det lige, at prutter er sjove?

3 kommentarer:

  1. Charlotte Illum Larsenmandag, 24 september, 2007

    Åh Lotten - jeg ved det ikke - men prutter er bare hylende morsomme.. og straks kom jeg til at tænke på sangen - Der er noget i luften - jeg ved ikke hvad...

    SvarSlet
  2. Charlotte Illum Larsenmandag, 24 september, 2007

    Eller den der gode gamle vittighed med de bøsser - den ene slipper en vind - og den anden synger... Love is in the air..

    SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!