2.10.07

Nevø i sigte

Åhhhh, jeg ELSKER, når min bror ringer og er glad i låget! Hans glæde er simpelthen noget af det mest smittende, uanset om det er begejstring over en skivebremse til en downhill-cykel eller om det er noget på privatfronten. Jeg glemmer aldrig den dag, han ringede og fortalte, at hans kæreste havde sagt ja til at gifte sig med ham. Lige der, midt i Løvbjerg på Trøjborg stod jeg og havde lyst til at hoppe op og ned af glæde.

Det har efterhånden i et stykke tid været officielt, at min niece skal være storesøster til februar - men dagens scanning kunne altså afsløre, at det bliver til en lillebror.
Og min bror er ved at revne af stolthed, for sikke nogle store cojones ungen allerede er udstyret med!

Så sad man der for sig selv og kluklo på kontoret med en god fornemmelse i maven.

5 kommentarer:

 1. Løvbjerg på Trøjborg, de har haft gode tilbud på slik, mindes jeg ;-)

  Tillykke med den lille ny fyr til familien :-)

  SvarSlet
 2. Det er bare SÅ nice med familieforøgelse - tillykke Tante Grøn :-)

  SvarSlet
 3. Marianne - velkommen til :-)
  Jo, jeg husker også noget med nogle gode tilbud. Jeg har dog ikke boet i Århus de sidste to år, så jeg er ikke helt opdateret med sortiment og tilbud hos Løvbjerg længere.

  Og tak til jer begge. Jeg glæder mig til at blive faster til en dreng. Ikke fordi jeg ikke nyder at have en niece, tvært imod, men jeg tror det bliver skægt med en nevø også.

  SvarSlet
 4. Tillykke herfra også! Og som både faster og moster til hhv. 2 nevøer og 2 niecer kan jeg kun sige, at du har noget at glæde dig til :-)

  SvarSlet
 5. Jeg synes allerede det er pænt skægt at være faster til en pige på 2. Hun er simpelthen så sjov (og heldigvis synes hun, at hendes faster er ditto).

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!