3.10.07

Om lidt er de væk...

Masteskov i oktobersolnedgang

Sæsonen går på hæld og de første både er allerede sat i vinterhi på land. Langsomt tømmes havnebassinet og aktiviteten daler i takt hermed.
Hver årstid har sin charme og denne er ingen undtagelse...

9 kommentarer:

 1. Det er et enestående smukt billede, du har taget der!

  SvarSlet
 2. Tak Madame :-)
  Det var også sådan et fint syn, at jeg følte, det måtte deles med nogen...

  SvarSlet
 3. Charlotte Illum Larsentorsdag, 04 oktober, 2007

  Lige om lidt vil jeg køre ned til Finn og købe ind til en kop tår kaffe hos Johanne. Søby havn er ved at være tømt for master også - men de store skibe kommer hele tiden til værftet - og så selvfølgelig færgerne - det er aldrig kedeligt at se hvem der skal til og fra øen..

  SvarSlet
 4. Det er lidt sjovt, for min bror er uddannet på det værft - og hvor har vi som børn tilbragt mange pinseferier omkring beddingen, mens mine forældre var i gang med den årlige kølhaling.

  Det lyder hyggeligt med kaffe hos Johanne. Håber I to får en dejlig dag.

  SvarSlet
 5. Og NU har jeg tid til at læse blogge, for Charlotte er lige gået :-) Som altid hyggeligt, og jeg tænker at hvis vi bliver ved længe nok med at skrive om Ærø, så ender det nok med, at du flytter tilbage til øen. Og det kunne da være hyggeligt :-)

  Det er et meget smukt billede, du viser os her. Fuld af stemning. Se hvor smukt bådene spejler sig i vandet.

  SvarSlet
 6. Tak Johanne, der VAR også en helt særlig stemning, da billedet blev taget.
  Mht. øen, så nyder jeg (som jeg vist snart har nævnt mange gange) at læse dine og Charlottes ord om den og livet der - og vist bliver jeg nostalgisk og kunne ønske mig, at rejsetiden fra København ikke var så lang (jeg har ikke bil) - men jeg flytter nok ikke tilbage. Man skal selvfølgelig aldrig sige aldrig ;-) Så skriv bare videre!

  SvarSlet
 7. *Smiler* - ok, jeg lover aldrig at nævne det mere. Og JA - rejsetiden ER lang og alt for dyr iøvrigt.
  Og spørg bare mine voksne børn, om de ikke vil flytte til Ærø. NEJ!
  Vi skal nok skrive videre, og glæder os over, at du nyder at følge med.

  SvarSlet
 8. Utrolig stemningsfuldt og smukt billede!

  SvarSlet
 9. Tak Ella. Jeg holder så meget af, at bo i havnen og glæder mig voldsomt, til båden igen er beboelig. Indtil da nyder jeg de timer, vi kan afse til at tage derud ofr at arbejde på projektet.

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!