20.11.07

Bagefter kan man godt grine af det

08:00
Vækkeuret ringer og vækker mig efter en topurolig nat med syrede drømme i en seng, der ikke oprindeligt var købt som en vandseng, men med mellemrum føltes som en sådan. Sidste salgsdato må være overskredet. Måske skulle jeg bare ringe til kommunekemi?!
Jeg skriver i stedet en mail til chefen om, at jeg hellere må tage endnu en dag på langs, tørrer den værste sved af panden og lægger mig til at sove igen.

11:15
Vågner op til flere sms’er fra kæresten, der da gerne lige vil høre, hvordan jeg har det.
Opdager, at jeg har sovet oven på mine briller. Det siger lidt om, hvor tæt på bevidstløs, jeg har været.

12-ish
Tager mig sammen til at spise to deciliter cultura og begynder at tage tilløb til at tage et bad.
Jeg har svedt, som om jeg blev betalt for det, og sammen med det sidste døgns gentagne ofringer har det betydet et vægttab på tre kg. På to dage! Jeg har ikke været i nærheden af at være så let, siden jeg var letvægtsroer. Men tallet på vægten er også det eneste, der minder mig om den tid, for kræfterne er vendt på vrangen og hjernen kører på en kvart reaktor. Jeg er hverken fit eller for nogen som helst fight.

13-ish
Badet foregik på hug under bruseren, det er stadig for vildt at stå oprejst i mere end fem minutter. Føler mig som en vingummibamse, der har ligget for længe i solen. Men vingummibamsen har i det mindste ikke feber og nu har den fået vasket hår og skal til at se en film.

15:30-ish
Arizona Dream var i sin absurditet næsten på højde med nattens drømme. Jeg holder meget af Kusturica, men burde nok have sagt mig selv, at han ville blive en tand for meget på en dag som i dag. Og alligevel kan jeg ikke helt forestille mig, hvad jeg ellers skulle have set…

16-ish
Begiver mig ud i frisk luft fordi maven endelig har fået lyst til andet end yoghurt og bananer. Der er ikke helt så langt til Netto i dag, som der var i går, men alligevel kræver det noget af en kraftanstrengelse at gennemføre togtet. Da jeg står derovre, har jeg overhovedet ikke lyst til noget som helst alligevel. Køber dog ind til en tomatsalat ud fra en filosofi om, at en mave, der lige er blevet grundforskrækket som min, skal startes langsomt og blidt op igen. Ikke noget med hardcore krydderier i dag.

17:40
Begynder på dette indlæg. Føler, at jeg har fået opgraderet hjerneaktiviteten fra en kvart til en halv reaktor og satser nu stærkt på, at jeg kan tage på arbejde i morgen. Bettebjørnens forældre er ved at være blevet mennesker igen, og jeg sætter min lid til at vores sygdomsmønstre fortsat følger hinanden. Har slet ikke tid til at ligge her, men det er faktisk først nu, jeg så småt er begyndt at blive lidt frustreret over inaktiviteten (min krop har til gengæld kvækket ”liggesår” de sidste mange timer).

Funderer over det der med, at mænd altid beskyldes for at være nogle sølle skvat, når de bliver syge. Tror jeg må have været en mand de sidste par dage, hvis det virkelig passer.

28 kommentarer:

 1. Et sølle skvat er du da ikke. Du har både været i bad, i Netto og tænker på tomatsalat. Det er da sejt. God bedring.

  SvarSlet
 2. Tak Sifka - og velkommen til!
  I går var jeg Vesterbros suverænt største skvat, det er jeg sikker på - men nu er jeg heldigvis for opadgående. Og tomatsalaten var lige sagen, viste det sig.

  SvarSlet
 3. Det var ret grinagtigt - i hvert fald skrevet, Lotten, for du har selvfølgelig haft det forfærdeligt. Nu håber jeg, du kommer op på en hel reaktor, inden du skal på job i morgen. I hvert fald er din humor vendt stærkt tilbage ;-)

  SvarSlet
 4. Stakkels, stakkels lille Lotten. Kom du på arbejde i morgen, så jeg skal bringe dig en kop varm te fra automaten og måske en lille kiks med sesam.

  Håber du kommer :-)

  SvarSlet
 5. Med humor når man heldigvis langt Madame :-)
  Og MrsCute, jeg håber også, jeg kommer!

  SvarSlet
 6. På norsk er grin lig med gråd. Sort humor er ikke sjovt så pas på med hvad du ønsker dig Lotten. Boomerangen vender tilbage, ved du, man skal ikke ønske andre ondt eller le ad deres fornedrelse.

  Var det den onde dronnings bøddel Gaia du fik? Det kan ikke anbefales. Det skulle hedde Slagterens Mesterhak i stedet.

  Både Morsø og Farsø er steder med farlige huller. Men at spille vorherre er farligere og kan ende med værre historier end denne, som arkiveres under misbrug.

  Søde Sally er ikke særlig sød.

  SvarSlet
 7. Sikke en omgang du har fået dig, men det lyder til det lysner :-)

  Forsat god bedring

  SvarSlet
 8. Det er da for kedeligt at være anonym, når man er så velskrevent syrlig.
  Hvis jeg har trådt på en ligtorn ved at udstille mig selv, skal jeg da beklage - selvom jeg ikke helt kan gennemskue, hvori min brøde består.
  I øvrigt er Gaia min kusine - og hun er opkaldt efter jordens gudinde, som jeg ikke har noget udestående med, så vidt jeg er orienteret.
  Det kan være, du har lyst til at uddybe - denne gang gerne under navn.

  SvarSlet
 9. Marianne, tak skal du have.

  SvarSlet
 10. Pas på cousin gaia Barney, det er en hundekiks, som købes i PET shoppen til en ulækker sang af det Brune Punktum.

  Med den form for sort syg humor når du ikke langt lille Lotten.

  Man skal åbenbart høre meget fra klubben af fornedrende FEministre før ørerne lukkes af. Jeg håber vi får en anden forsvarsminister. Søren Gade er en sjuft.

  I må kunne få hjælp et sted mod jeres syge humor. I lider måske af Münchausen by Proxy?

  Fra en anonym til en anden anonym syrling, bare med med stråhat (det kaldes også lakaj eller prostitution).

  SvarSlet
 11. Kære Lotten.
  Der er vist nogen, der er mere end forkølede her...
  Håber du er oppe i gear igen.

  SvarSlet
 12. Kære Charlotte
  Du har ret, jeg er vist ikke den, der er mest syg.
  Når man ikke vil vedstå sig slige skriverier, så er det forhåbentligt et tegn på, at man et eller andet sted godt ved, man er galt afmarcheret.
  Det er så langt ude, at jeg kun kan forundres...det er lige før, jeg har ondt af vedkommende. Tænk at have brug for at lukke den slags galde ud.

  Til den anonyme: Hvis du har et problem, så tal dog rent ud af posen i stedet for det her umodne fis. Kunne du ikke overveje at udspy din galde et andet sted? Evt. hos en psykolog?

  SvarSlet
 13. Jeg står gerne ved hvem jeg er, men over for rette vedkommende. Jeg vil starte med, at udspy mine kommentarer sammen med alle de andre syrlige bolcher herinde til statsministeren (med angivelse af eget navn).

  Jeg vil dog ikke undlade, at tilføje endnu en kommentar her om, at det mest syrlige bolche herinde er Madame. Hende kan ingen slå. Godt jeg ikke er en lektor Blomme, men det tror hun måske?

  SvarSlet
 14. Davs Lotten & håber du virkelig har det meget bedre, når du læser denne kommentar.
  Hvis du har haft det som en mand, må du nærmest have været døden nær,
  hør bare her:

  Af influenzaer to slags i menneskeheden kan tage fat.
  De er forskellige som dag og som nat.
  Den der rammer kvinder og børn er den nemme;
  men den, som rammer os mænd er den slemme!!

  PS Kig indenfor på min blog, flere spydigheder serveres.

  SvarSlet
 15. Af en vingummibamse at være så klare du det da megt godt :-) Men når man er underdrejet så føler man sig godt nok lille..... God bedring

  SvarSlet
 16. Anonyme: Er det meningen, at jeg skal tage det her seriøst? Jeg synes ærlig talt, det er lidt absurd at læse dine ord.
  Hvis du har et problem med Madames meninger, hvorfor læser du så med her? Jeg sætter pris på hendes inputs og vil til enhver tid foretrække hendes frem for dine.

  Kære Rimkoger, velkommen til - og tak for linierne. Jeg tror, du har fanget pointen i mit indlæg væsentlig bedre end visse andre i denne kommentaromgang ;-)

  Marianne, tak skal du have. Det går allerede en hel del bedre!

  SvarSlet
 17. Charlotte Illum Larsenonsdag, 21 november, 2007

  Åh Lotten - jeg lægger hovedet lidt på skrå - aer din kind - og siger nåååååhhhhh. Hilsner fra Ærø

  SvarSlet
 18. Forkølelse går heldigvis over - det er ikke alle der er så heldige, at lide af noget der går over på et par dage. ;-)

  SvarSlet
 19. Q-influenzaen bliver udryddet. Stråmænd/-kvinder bliver udryddet. Den følelsespornografiske DR bliver udrenset for kriminelle psykopater og blikkenslageren ryger ud. Ondskabsfulde sække fyldt med syrlige bolcher bliver forbudt. Straffen for ulovlige overvågningseksperimenter bliver skærpet. Endelig vælger det forældede monarki, at opløse sig selv inden folket gør det.

  Det er mit bud.

  Den der graver en grav for andre falder selv i. Æd jeres egne kiks.

  Hilsen fra Askepotten.

  SvarSlet
 20. Hvad end denne annonyme ryger kan det vist ikke anbefales at dele med andre.

  Håber du er helt klar igen Lotte, og bettebjørnen er særdeles glad for "Biiiiiiil" som du gav ham

  SvarSlet
 21. Kære Charlotte, tak, det hjalp. Jeg har været lodret det meste af i dag uden at være svimmel, så det går den rigtige vej.

  MrsCute, du har så evigt ret.

  Peter, jeg er holdt op med at lede efter underholdningsværdien i de anonyme udgydelser, som jeg bare finder mere og mere patetiske.

  Og jeg bliver heldigvis mere og mere frisk for hver time der går. Godt at høre, I også er ved at være jer selv igen.
  Er meget glad for at bettebjørnen kan lide sin trabi ;-)

  SvarSlet
 22. Det var meget rammende, at dit indlæg hed, "Bagefter kan man godt grine af det" Lotten.

  SvarSlet
 23. Enig Charlotte, og det er ikke blevet mindre rammende, sidne jeg skrev det.
  Der er da heldigvis mere at le af end at være ked af ;-)

  SvarSlet
 24. :-)) Det er måske ligesom lantinen oppe i nye indlæg... sådan finder man på noget nyt. Sidne er dem, der sidder ned: "De sidne kunne slappe af i benene, mens de ståne måtte vente, til der blev en stol ledig!"

  SvarSlet
 25. Tak skal du ha for en omgang, håber du har det bedre i dag og jeg er vildt misundelig på vægttabet ;o)

  SvarSlet
 26. Charlotte ;-)

  Sister, jeg har det bedre. Og der er ikke noget at være misundelig over. Man skal være varsom med, hvad man ønsker sig. Jeg gik og drømte om en udrensningskur, men det var godt nok ikke lige det her, jeg mente! ;-)
  Så hvis du gerne vil tabe tre kilo kan jeg ikke anbefale at gøre det på to dage - det er alt for udsundt og det er primært væske, jeg har mistet.
  Men det var vist heller ikke det, du mente :-D

  SvarSlet
 27. I er patetiske og ondskabsfulde, ikke robuste sociale mennesker. I er bare totalt hjernevaskede og miljøskadede, efter skiftevis, at have været udsat for Sørens diætprogram og Bo's fedende danseskole. To idioter, som burde fjernes med magt. I er nogle stakler med skadefroen som eneste fællesnævner.

  Hvor fanden er DF Roberts henne i denne sag?

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!