16.11.07

Over grænsen

Jeg skal afsted til hovedlandet senere i dag. Nogen her kalder det 'at krydse grænsen'. Som om man tager til et andet land, bare fordi man rejser til Jylland. Pfff.... ignoranter ;-)
Planen er at tilbringe weekenden i gode, gamle venners lag (altså vennerne er ikke gamle, jeg har bare kendt dem længe), pleje det sociale netværk lidt og få en dosis jysk muld under fødderne. Første stop er Farsø, så bliver det Skive og til sidst Thisted - og så kan jeg vist heller ikke nå at presse mere ind inden seks timers togtur tilbage til Kbh på søndag.
Heldigvis skal jeg ikke køre ret langt med tog i dag. Som bonus får jeg nemlig et lift med min mor, som skal nordenfjords og besøge familien. Vi mødes i Odense og der overtager jeg rattet - for så kan hun strikke imens og spare på kræfterne til det sidste stykke fra Farsø til Bjergby. Det er en god deal, synes jeg.

Jeg kommer ikke til at være aktiv på bloggen før på mandag igen, så

God weekend til jer alle!

6 kommentarer:

 1. Rigtig god tur, og god weekend :-)

  SvarSlet
 2. I lige måde rigtig fin weekend og pas på jer selv derude og ovre ;o)

  SvarSlet
 3. Rigtig god tur til det jydske.
  Det lyder rigtig dejligt at skulle tilbringe den med gode 'gamle' venner :-)

  God weekend!

  SvarSlet
 4. Rigtig god tur til Jylland :-)

  SvarSlet
 5. Håber du har haft en god tur. Der er intet som at se gamle venner og så en køretur med din mor, hvor I intet andet kan lave end at tale tale tale. Sådan nogle weekender er guld værd og kan give energi på den sociale konto i lang tid frem over.

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!