9.1.08

Fortsættelse følger ikke

Han havde store nyheder. Fortalte sin søster, at kæresten var blevet gravid på trods af at hun havde taget sine p-piller. Han HAVDE talt efter. Og han HAVDE spurgt hende, selvom det var blevet tolket som mistillid. Nej, han ville ikke sige noget til deres forældre, før kæresten var mindst fem måneder henne og det hele var sikkert. Termin i september, så det hele var stadig helt nyt. Faktisk havde de kun lige været ved lægen tidligere i dag. Altså, de havde jo ikke engang helt fundet ud af, hvad de skulle gøre. Det var ikke planlagt, men nu var det sket, og de ville jo godt have børn. Med hinanden. Hvad tror du, moster vil sige?
Han sad og gestikulerede, talte på fingre og forklarede med hele kroppen. Søsterens kommentarer hørte jeg ikke, for hun var slet ikke tilstede. Alligvel var det ikke kun hans mund, der talte.

Normalt er jeg helst fri for folks personlige mobilsamtaler alle vegne, men denne her blev jeg alligevel - i ly af min bog - nysgerrigt ved med at lytte til. For han var både glad og rystet og nervøs og euforisk på én gang. Og han kunne slet ikke sidde stille.
Det var lige før jeg var kørt videre med toget bare for at få fortsættelsen med, men mit stop var før hans.

Jeg må gætte mig til resten...

8 kommentarer:

 1. Tak Lotten!

  For sådan en fin måde at berette på. Jeg er så glad for at kunne låne lidt af din smukke kloge livsanskuelse.
  Her og der :o)

  SvarSlet
 2. Rigtig fint indlæg, hvor du på en meget flot måde beskriver både for og imod offentlige mobilsamtaler. Jeg er totalt imod, men var også engang helt inde i en samtale, hvor jeg hørte alt, om de mindste detaljer fra mosters operation. Helt fra København til Vordingborg. Jo, jo.

  SvarSlet
 3. Næste gang stikker du lige en lap papir med dit telefonnummer og en besked om at dumpe en sms med fortsættelsen ;-)

  SvarSlet
 4. Altså Bitten, nu sidder jeg og får varme i kinderne. Jeg ved altså ikke, om jeg synes, jeg er så klog...men hvis du kan bruge, låner jeg gerne ud ;-)

  Sister, jeg tænkte nok, jeg ikke var den eneste, der var blevet fanget af en fremmeds samtale. Det kan være enerverende svært at ignorere mobilsnak, men i går var det faktisk helt okay at være vidne til et af hverdagens små dramaer.

  Ha ha,Mrscute, det kunne være skægt ;-D

  SvarSlet
 5. Lotten,
  Tak for din besked på min blog - én jeg ikke vidste så med... velkommen! Humøret er så langt nede som det kan blive - men der er også gode lyspunkter ;-) Som en sådan besked! Jeg lægger den her da jeg ikke ved, om du kommer forbi igen - og VILLE sige dig tak!

  SvarSlet
 6. Sikke en samtale. Hvad mon det ender med :-)

  SvarSlet
 7. Et af hverdagens små dramaer, sikke en dejlig historie - og så må vi jo selv digte videre.
  Jeg er også helst fri for folks personlige telefonsamtaler, men denne her er undtagelsen ...

  SvarSlet
 8. Nille, jeg læser skam med og skal nok kigge forbi igen :-) Tak for dine ord her, jeg er glad for at mine hos dig kunne sprede mørket lidt. Jeg håber virkelig, dit humør bedres, så hele din ferie ikke bliver så øvagtig!

  Marianne, jeg tror, de vælger at få barnet. For han han var ikke ubetinget rædselsslagen ;-)

  Madame, jeg havde den her fornemmelse af, at jeg virkelig gerne ville have næste kapitel i historien. men som du siger, vi må selv forestille os fortsættelsen.

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!