25.4.08

Flydende bobler

Da jeg fyldte 30 fik jeg en flaske fine bobler af en gavmild svensker. Flasken gemte jeg på køl til en særlig anledning - og glemte den. For der har været masser af gode anledninger til at lade proppen springe, men først i går - da endnu en anledning bød sig - kom jeg i tanke om flasken.
Så da kæresten kom hjem fra arbejde i går og så glassene på bordet, konstaterede han smilende, at jeg da vist havde solgt båden.

Og ja, det har jeg. Charlotte og hendes to mandfolk bliver de nye ejere og jeg VED bare, at båden kommer i gode hænder. Det føles rigtigt. Og det bliver rart at kunne fokusere på andre ting igen. Overvejelserne og arbejdet i forbindelse med salget har fyldt så meget i min bevidsthed, at jeg rent glemte at sende en fødselsdagshilsen til min kære ven på Mauritius - han ringede grinende fra en bjergtop i morges og havde en fest over, at jeg - et af de mest organiserede menneske han kender - havde glemt hans fødselsdag. Så lo vi lidt af det! Og blev enige om, at det var godt, den lille båd nu har udsigt til at blive sejlet en hel masse i af mennesker, der vil sætte pris på den.

I nat har jeg drømt, at jeg også solgte min mountainbike, men det har jeg altså ingen planer om lige foreløbigt. Niksen!

9 kommentarer:

 1. Jeg tror også din båd er kommet i de bedste hænder...og at den skal komme til at mærke vand omkring sit skrog :-)
  ups slog lige ordet skrog op...skib uden master og rigning....så det ord er nok ikke lige passende . Jeg var at den mening at det betød "krop" og så synes jeg det var ok...nå sikke noget sludder ... god weekend.

  SvarSlet
 2. Uha, som man dog kan drømme de særeste ting.
  Pludselig dukker en sang op i mit hoved - kan du huske Anne-Grethe og Peter Thorups sang: Skib foruden sejl, det var du og jeg, frem for vejr og vind, lad os finde ind, til et roligt sted, du ved jeg tar med ...

  SvarSlet
 3. Tillykke med salget. Perfekt anledning til bobler i glas :-)

  SvarSlet
 4. Alletiders... nu kan du give slip med en god følelse i maven.
  Til lykke til Jer allesammen.

  SvarSlet
 5. Dejligt med noget boblevand, når maveboblerne er helt rigtige :-)

  SvarSlet
 6. Den kan vist ikke komme i bedre hænder og så bliver den jo på øen :-) Godt du lod champagnen springe......

  SvarSlet
 7. Et godt salg kan være lige så god en fornemmelse som at få en god gave. :o)
  Tillykke med det - til både sælger og køber.

  Og fortsat god weekend...

  SvarSlet
 8. Jeg tænkte som ovenfor at det lyder som om det bedste er at den er solgt til nogen, som holder af den og forstår, hvad det er for en slags ting - et værktøj til gode oplevelser.

  SvarSlet
 9. Anne, det er altså rigtigt nok, det du skriver :-) De prøver bare at forklare hvilken del af skibet, der udgøres af skroget.

  Madame, jeg husker godt sangen ;-)
  Jeg foretrækker dog skibe MED sejl.

  Tak MrsCute - du har helt ret.

  Johanne, det betyder meget for mig at jeg ikke sælger til komplet fremmede.

  Præcis Lene :-D De bobler blev nydt maksimalt!

  Og ved du hvad Marianne, det føles fantastisk godt at vide, at båden bliver i det sydfynske.

  Tak Bitten - jeg har ikke den store erfaring som sælger, men denne gang har det været en god oplevelse.

  Donald, det betyder meget faktisk meget for mig at ejg ikke bare sender den videre til nogle ejere, der ikke vil nyde den lige så meget som jeg har gjort.

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!