2.6.08

Sæsonfluktuationer

Med sommerens komme følger øget aktivitet på alle planer (jeg får cyklet mere, jeg arbejder mere på båden, det sociale engagement øges, osv.) bortset fra her på bloggen. Weekenderne er nu helliget udendørs sysler, primært på havnen, og aftenerne bruges til mange andre ting end at sidde ved tastaturet. Blogtilværelsen er dermed henlagt til dagtimerne. Men her skal der jo også arbejdes...
Google har tilmed drillet hele dagen i dag. Dvs. i det hus hvor jeg arbejder, har vi ikke kunnet komme i kontakt med Google og Googles tjenester (heriblandt Google Reader og Blogger). Den slags er ikke ligefrem befordrende for at opretholde aktivitetsniveauet i blogosfæren. Det er faktisk først nu, efter en lang dag på pinden efterfulgt af hyggelig middag med kær gammel veninde tilbage fra gymnasietiden, at jeg har mulighed for at finde ud af, at der ikke var tale om et globalt men kun om et lokalt googleproblem. Heldigvis.
For i min Reader er der 98 nye, ulæste indlæg...

Jeg får ikke kommenteret så meget rundt omkring, som jeg egentlig gerne ville, men jeg vil hellere prioritere at få læst lidt flere indlæg og om muligt også få skrevet lidt mere her på bloggen - med andre ord læser jeg med, selvom jeg måske ikke giver mig så meget til kende i denne tid.

7 kommentarer:

 1. ved du hvad Lotte...det er helt i orden...lige pt. er det jo udendørslivet der trækker ( for nogle mere end for andre) her sidder jeg og blogger, ser tv, og strikker på strikkemaskine...på een gang..det er (sgu) da råhygge (for mig) ...har dog lige nuppet 8 km på søen :-)

  SvarSlet
 2. Det hedder bare: Årets gang.
  Hver tid har sine gøremål, sådan skal det være.

  SvarSlet
 3. sådan må det være, når døgnet kun har 24 timer.

  Nogen gange er jeg altså glad for, at jeg ikke er arbejder mere, for det giver mig overskud til noget af det, som naturligt nedprioriteres når tid er en mangelvare...

  SvarSlet
 4. Fornuftigt indlæg - dejligt at læse og jeg bliver mere og mere glad for, at jeg ikke er udstyret med en Reader :D
  Godt at vide du er der Lotte

  SvarSlet
 5. Jeg priser mig også lykkelig for at være uden advarsler om nye blogindlæg, hahaha... men det er ikke rart, når Gogle er uden for rækkevidde. Der var også en masse bøvl med blogspot, som var nede i lang tid i går.
  Dejligt at du er her igen, Lotte :-)

  SvarSlet
 6. Charlotte Illum Larsentirsdag, 03 juni, 2008

  jeg kender det jo godt Lotte - det er ikke sådan med at få tid til det hele - og så må man prioritere - og jeg venter gerne til du finder tid til et enkelt indlæg eller to.. Hilsner fra Søby

  SvarSlet
 7. Sådan må det være :-) men dejligt at høre lidt fra dig i ny og næ

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!