15.8.08

Blomsterblomsterblomster

Det var en skøn dag på Fyn i onsdags. Masser af skønne planter og mange af dem med blomster eller frugter på. Det er dage som denne, hvor jeg nyder mit arbejde maksimalt.
I dag bliver også en god dag, det kan næsten ikke andet. For i dag står programmet på Garden Living Fair i Frederiksborg Slotshave. Desværre ikke samtidig med Anne, men det skal nok blive godt alligvel. Især hvis vejret holder.

7 kommentarer:

 1. Rigtig god tur i dag, Lotte! Det lyder bare så spændende. Og dejligt at læse, at det var en god oplevelse i onsdags - og at du har mulighed for at arbejde udenfor et kontor.

  SvarSlet
 2. Aiiii, det kunne ellers have været hyggeligt at støde ind i dig der..nå en anden gang !!

  SvarSlet
 3. Tak for link til Garden-Living. Lige her i nærheden? Ja minsandten, så er der noget at se frem til.
  Det var dog en underlig photoshop-montage, Garden-Living bruger øverst på siden. Slottet anbragt på trappen i Barokhaven, se selv efter!:-)

  SvarSlet
 4. Håber dagen hat været god med masser af smukke input :-)

  SvarSlet
 5. Det var ikke en fotomontage. Det er slottet set inde fra Barok-anlægget, og aksen passer, så slottet står præcist midt på trappen:-)

  SvarSlet
 6. >Alle
  Jeg brugte tre timer i den smukke barokhave, fik kigget på haveinspiration, plantenyheder og en hel masse andet, som ikke på nogen måde er relevant for mit job. Fik også nogle gode snakke med et par udstillere og leverandører, så det må kompensere ldit for den tid, der gik med at kigge på smykker, sandaler og saronger...liiiig præcis hvad de ting har med Garden Living at gøre, har jeg lidt svært ved at se.

  SvarSlet
 7. >Donald
  Det er nemlig præcis sådan, det hænger sammen :-D

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!