21.9.08

Tøserne i tårnet


Foto: Henrik Moltke

Vi havde en fantastisk hyggelig - omend meget intens - dag, hvor alting klappede.
Selv Brabrand sø viste sig fra sin bedste side! Søen der ligger øst-vest, kan virkelig vise tænder og gør det gerne i den fremherskende vindretning her til lands (og vands), men i går var roerne begunstiget med en let vind fra nord det meste af dagen, og løbene kunne derfor afvikles rettidigt og uden de store vejrmæssige udfordringer vi ellers husker fra tidligere regattaer (fx måtte de rykke DM sidste år pga. vejret!).

Karen, min gamle romakker, og jeg tog afsted fra hovedstaden kl. 7 og tog direkte ud til rostadion, da vi nåede til Århus. Et kvarter efter sad vi i dommertårnet og fulgte slagets gang lige til den sidste båd var nået i mål ved 18-tiden. Derefter fik vi et lift ind til vores gamle klubhus på havnen og efter nogle hyggelige timer med fællesspisning, drøftelse af dagens begivenheder og afstøvning af gamle historier fra fælles stunder, gik turen atter tilbage til København. Kl. 2 ramte jeg puden, og SÅ var der godt nok heller ikke mere tilbage på energikontoen. Dagen var tilmed startet i underskud, da jeg først kom hjem fra epoxyhelvedet på havnen klokken kvalme natten forinden. Men tre timers søvn er åbenbart nok, i hvert fald gik lørdagen over al forventning og jeg fortrød ikke et sekund, at jeg valgte at takke ja til rollen som speaker endnu en gang.9 kommentarer:

 1. Hvor var det godt du kom afsted, selvom det blev en meget lang dag :0)


  Det lyder ganske hyggeligt med gensyn af gamle venner og minder.

  SvarSlet
 2. Lyder som en skøn dag! Sådan en, der giver godt på energikontoen i det lange løb, selvom den var godt drænet ud på natten.

  SvarSlet
 3. Ja, I er sgu begge to stadigvaek nogen vaeldigt koenne piger! :-)

  Godt at hoere at du noed det - og indaand nu ikke for mange epoxy-dampe (selvom dit 'flue'-lignende outfit nok tager det meste!).

  Skriver en laengere email til dig i morgen -her er tiden knap i dag :-)

  KNUS,
  D.

  SvarSlet
 4. Jeg læser du har haft en super dag....vandt de mon noget de der fra Sorø...nå det kan jeg jo høre i aften i klubben, det er jo mandag :-)

  SvarSlet
 5. Det lyder som en skøn dag, Lotte, hvor du var i dit rette element :-)

  SvarSlet
 6. Hvor er det godt, at du ikke blev hjemme. Det lyder som om at du havde en rigtig god dag.

  SvarSlet
 7. Det må være dejlig at besøge sidt gamle klubhus og vennerne

  SvarSlet
 8. Dejligt billede, man ser tydeligt at der ikke er spor af fortrydelse at komme efter. Og imponerende forsvindende spor at træthed, nogen anden ville nok være en anelse mere klasket at se på.

  SvarSlet
 9. >Marianne
  Du kan tro, det var godt! Og rigtig, rigtig hyggeligt tillige.

  >Grønlandspost
  Det var en superskøn dag. Vejret var med os, roerne var i højt humør og der var masser af flotte præstationer. Og så var der massivt fremmøde af mennesker, som jeg har delt et skønt livskapitel med.

  >Dennis
  Tak :) Og tak for mail!!!

  >Anne
  Der var medaljer til Sorø, så du kan roligt være stolt!

  >Madame
  Det VAR en virkelig skøn dag og jeg er meget glad for, at jeg valgte at prioritere som jeg gjorde. Det var hele maset værd.

  >Jens
  Jeg havde jo sikkert haft en god dag derhjemme også, men hold da op, hvor er jeg glad for, at jeg tog afsted!!!

  >Kom så i gang
  Nemlig! Det var ren nostalgi - dog uden at jeg på nogen måde fortrød, at jeg er holdt op med at ro. Jeg stoppede mens legen stadig var god og det har jeg det rigtig godt med.

  >Bitten
  Grin - mine øjenlåg plejer altså ikke at hænge helt så meget, som de gør på billedet ;)

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!