17.1.09

Hårdt booket?

Jeg startede på det nye job for tolv dage siden. Gode dage, som dog har krævet megen fokus.
Derudover har jeg haft otte ikke-arbejdsrelaterede aftaler i min kalender i samme tidsrum. Samt et aften-teammøde og en lørdagsvagt. Der har været en 17-års, en 34-års og en 70-års fødselsdag plus en hel håndfuld pleje af det sociale netværk.
Der har været knald på, men det har været gode dage og jeg ville ikke have valgt noget af det fra, hvis jeg skulle gøre disse uger om. Ligesom jeg heller ikke fortryder, at jeg droppede en fernisering i går. Man skal kende sine begrænsninger.

Så lige nu - hvor det er en hel uge siden det skete sidst - glæder jeg mig over, at der ikke er nogen planer for i morgen. Udover en tur på havnen selvfølgelig, men bådprojektet har jeg slet ikke kalkuleret med i ovenstående regnskab. Hvis jeg gør det, bliver det for uoverskueligt. I morgen skal jeg bare ud og male lidt og ellers kommer dagen til at foregå i relativt lavt gear. For i næste uge er der allerede fem bookinger. En tidlig morgentræning og tre sociale arrangementer efter fyraften samt det længe ventede blogtræf på lørdag.

Jeg glæder mig til det hele, men måske er det meget godt, at der (foreløbigt) kun er to aftaler i den efterfølgende uge...

7 kommentarer:

 1. Husk lige at få dig selv med i alt det, der sker Lotte! Det kræver også energi at absorbere indtrykkene fra jobskifte - og nogle gange er tomgang en rigtig god ting...

  Men derudover kan du jo ikke aflyse blogtræf - vi er vist for mange, der glæder os til at mødes ;-)

  SvarSlet
 2. Puhada, jeg bliver da helt forpustet bare af at læse om det...

  SvarSlet
 3. Jeg elsker selv at have travlt. Følelsen af at få noget fra hånden! Men man kan ikke køre i det gear permanent. Der er også brug for stilleperioder. Opladning. Håber, du får en god og afslappet dag i dag. :-)

  SvarSlet
 4. Puha, min kalender ville brænde sammen med alle de aftaler! Som Nille siger, husk at få dig selv med også. Rigtig god søndag :-)

  SvarSlet
 5. Brænd nu ikke ud før på lørdag, Lotte, jeg ville falde halvdød om af et program som dit :o)

  SvarSlet
 6. Lotte - ro på.....Glæder mig til at kramme dig på lørdag :-)

  SvarSlet
 7. Nille, du har helt ret - og derfor så jeg ikke en sjæl eller talte med nogen hele søndagen. Der var bare dømt slow motion. Det er langt fra altid, der er så meget tryk på, og derfor kan jeg godt overkomme det i kortere perioder.

  Zette, jeg har fået otte timer foræret om ugen, som tidligere blev brugt i offentlige transportmidler. De timer bliver lige nu udnyttet på bedste vis. Men som jeg også skriver til Nille, så er det ikke altid, der er så pakket i kalenderen. Det ville jeg ikke kunne holde til.

  Belle Blues, jeg havde en dejlig dag søndag, tak :-) Jeg kan også godt lide at ligge i overhalingsbanen, men ikke hvis det er på bekostning af nærværet. Hvis jeg ikke kan være mentalt tilstede, så laver jeg ikke aftaler.

  Grønlandspost, min kalender ser ikke ALTID sdan ud. Så ville jeg brænde sammen bare ved tanken ;-)

  Madame, jeg glæder mig til lørdag! Og når man laver aftaler med mennesker, hvis selskab man befinder sig godt i, så kan selv et tætpakket program være lidt af en mental opladning.

  Shabby, jeg ser frem til en kæmpekrammer om fem dage!!!

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!