20.4.09

Når man mangler en hånd

- og to menneskers forenede muskelkraft ikke er nok, så er det godt, at der findes folk med både båd og bil. For så kan man få hjælp, selvom det er lørdag og man står på havnen og mangler noget til at sætte en drilsk loftplade på plads.

Af og til må vi virkelig tænke kreativt, men efterhånden som vi har været i gang med projekt bådrenovering i nogle år, synes jeg egentlig også, vi er blevet ret gode til det. I hvert fald lykkedes det os med hiv og sving, en lånt donkraft og et stykke af den famøse fenderliste at få preeeeeesset loftpladen og den øverste vægplade på plads.
Efter at have været afmonteret i mere end et år, og efter at et nyt ferskvandsindtag plus tykkere (og stivere) slange til vandtanken var blevet monteret og tog mere plads op end det gamle, var det komplet umuligt at få genetableret loft og væg i styrbord side af salonen ved håndkraft alene.
Tro mig, vi forsøgte virkelig!

Nu sidder det der i al sin skinnende hvide nymalethed. Og når man kigger på det, kan man overhovedet ikke se, hvorfor det har taget så lang tid. Det hele er gemt bag isoleringen. Men vi ved det, og det er det vigtigste.

4 kommentarer:

  1. med hiv og sving og fantasi går det hele. I får lært at problemløse sammen, og det får man vist brug for på en lang jordimsejling :-)

    SvarSlet
  2. Kreativitet er en rigtig god ting! Fedt at I er kommet så langt :-)

    SvarSlet
  3. Det lyder godt - tillykke med at I kom igennem den del.

    SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!