19.11.09

Bliv kørt hjem i din egen bil

Nu har jeg jo ikke en bil. Men hvis jeg havde, ville jeg bruge CityRiders.
De har været noget tid undervejs, men nu kan man endelig bruge CityRiders i København. Konceptet går ud på, at man kan blive kørt hjem i sin egen bil, hvis man har fået for meget at drikke til at kunne køre selv.
Man bestiller ganske enkelt en chauffør, han kommer kørende på en lillebitte sammenklappelig scooter, som kan ligge i sin transporttaske i din bils bagagerum - og så kører chaufføren dig hjem, folder sin scooter ud og kører sin vej på den, mens du kan gå i seng og sove rusen ud.

Jeg synes, idéen er eminent! Selve turen er lidt dyrere end en taxatur på samme strækning, men til gengæld slipper man for at skulle afsted efter bilen dagen efter - eller at skulle tage taxa begge veje.

Man slipper for mange ting ved at bruge CityRiders:
 • At køre bil med en promille, der måske er lige i overkanten
 • At have bilen stående natten over på et skummelt sted
 • At være nødt til at nøjes med et enkelt glas vin
 • At diskutere hvem der har tjansen med at køre hjem
 • Besværet med at skulle afsted for at hente bilen næste dag
 • En hel masse taxikørsel
 • P-afgifter hele natten
Du kan ringe på 29 888 900 og booke - så kommer der en chauffør og henter dig, og kører dig hjem i din egen bil. De har åbent torsdag, fredag og lørdag aften/nat fra kl. 20-01 og opererer fra Kbh Ø/V/N/K samt Frederiksberg.


Alle CityRiders er dygtige og erfarne chauffører med Færdselsstyrelsens blå stempel.

Læs mere på http://www.cityriders.dk/

4 kommentarer:

 1. Jeg synes, at det er et rigtigt fint koncept! Jeg vil dog håbe, at de med tiden udvider åbningstiderne - for det største behov er vel næppe kl. 20?

  Hernede ville den slags aldrig fungere - fro Drink&Drive er en helt almindelig praksis... der er vist aldrig nogen, der mener, at de har fået lidt for meget - desværre!

  SvarSlet
 2. Det var da et fantastisk koncept! Men som Nille siger, åbningstiderne skal nok justeres lidt, hvis folk virkelig skal kunne bruge det til noget.

  SvarSlet
 3. Enig med ALLE. Det er en superfin ide, men den er altså helt gal med åbningstiderne. Det burde være fra 16-03.... eller deromkring.

  Tænk hvis man fik et par øl efter arbejde. Så bliver klokken måske 6 og kollegaerne forsvinder en efter en. Men man er nødt til at blive siddende og venter på at klokken bliver 20. Før kan man ikke ringe efter Cityriders og blive kørt hjem. Så sidder man der! Helt alene! Og drikker med sig selv, mens man venter på en chauffør....

  Hehe......

  SvarSlet
 4. Man skal dog være opmærksom på, om bilforsikringen dækker, når det er en fremmed, der køer bilen - jeg ville få et ekstra dask på adskillige tusinde kroner, hvis uheldet var ude.

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!