4.6.10

Cruising tips

Jeg læser og læser og læser. Bøger og blogindlæg og pamfletter og brochurer. Senest har jeg fået en bog hjem: Offshore Sailing - 200 Essential Passagemaking Tips af Bill Seifert. Og den er ret fantastisk. Men det var egentlig ikke den, jeg ville fortælle om. For der er masser af de tips og idéer, jeg støder på i min jagt på viden, som også kan bruges af andre end sejlere. Især hvis man rejser ud i verden. Fx er det ikke kun sejlere, der risikerer infektioner i ørerne. De forekommer relativt hyppigt, hvis man snorkler og bader meget i troperne. Men et lille, enkelt råd er simpelthen at dryppe to dråber babyolie i hvert øre for at beskytte den sarte trommehinde, inden man hopper i vandet. Problem solved.

4 kommentarer:

 1. Hold da kæ...Marie, hvor er der meget, du skal sætte dig ind i.
  Rigtig god søndag:-)

  SvarSlet
 2. >Ravheks
  Ja, der er mange ting - og jeg ved godt, det ikke er muligt at forberede sig på ALT. Men jeg tror på, at god research kan spare os for mange kvaler.

  SvarSlet
 3. >Tina
  Ja, hvis det virker er det jo næsten for godt til at være sandt.

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!