2.6.10

Hvordan "pirer" man???

Hvorfor læser man ikke korrektur? Især på forsiden... Selvom det er et gratis magasin, kunne man da godt liiiige gribe en ordbog, inden man sender afsted til tryk. Eller er det bare mig (og min indre monokelbærende, knoldudstyrede dansklærerinde!)?

4 kommentarer:

 1. Ha ha ha... så kan du kalde mig for monokelbærende, knoldudstyret dansklærerinde også, for den slags irriterer også mig grænseløst. Jeg tænker ind imellem, at vi er ved at udvikle en hel ny form for fristavning, hvor alt er tilladt, for der er tilsyneladende alt for få, som håndhæver andet ;-)

  SvarSlet
 2. Det er så pinligt. At der er nogen der ikke kan stave, er jo en ærlig sag. Men skal det på tryk skal det altså bare være i orden.

  Hilsen Birgitte.

  SvarSlet
 3. Jamen Lotte, hvis den dansklærerinde kaldtes Tot blandt venner, så overså hun jo selv, at hun havde skrevet "Visdommmens Kilde" på omslaget af sin bog, og så endda med et billede af Borger-og Realskole.
  Det er jo den gamle latinskole på torvet, der er Visdommens Kilde, og med 2 m'er, ikk'?

  SvarSlet
 4. Nej det er ikke kun dig... Forøvrigt fortalte min søde kollega at retskrivningen nu fordrer j i stedet for ie i ord som linie og tredie.. Det er jeg ikke ovenud begejstret for :(

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!