30.7.10

Sidste dag

I dag er det sidste dag på jobbet. Cheferne har inviteret på middag i aften som en afskedsgestus og en måde at samle den faste stab på en sidste gang. Så der er dømt god mad og masser af snak. Herefter er der lutter uforudsigelighed i vente. Nogen ting kan jeg gisne om og gætte på, men reelt aner jeg ikke, hvad næste uge eller næste måned vil bringe. Jeg har i sagens natur aldrig været mere fri, end jeg er nu. Ingen mursten, ingen bil, børn, ingen store tunge lån og trældomsbindende faste afdrag. Frit valg på alle hylder om man vil. Jeg ved godt, hvad jeg vælger. Det har jeg vidst længe og jeg glæder mig.

4 kommentarer:

 1. Det er den ultimative frihed, kan godt forstå du glæder dig! Men det må også være en lidt underlig fornemmelse sådan at have sluppet de sidste forpligtelser. Nøj, hvor jeg under dig det, ved hvor meget du har set frem til denne dag :-)

  SvarSlet
 2. Hvor er det spændende! Som grøndlandsposten under jeg dig det 100%, og jeg har tænkt mig at følge med så meget som du giver os lov til!

  SvarSlet
 3. Dette må være den ultimative frihed: den dækker " frihed fra" såvel som "frihed til". Genialt!

  SvarSlet
 4. Dette må være den ultimative frihed: den dækker " frihed fra" såvel som "frihed til". Genialt!

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!