20.8.10

Når vi er klar

Kender du det? At et lille uskyldigt spørgsmål kan trykke på en særlig øm knap, der får irritation eller en endnu mere irrationel reaktion frem?
Hver dag, mange mange gange om dagen mødes jeg af spørgsmålet "hvornår tager I afsted". Spørgsmålet stilles ikke i ond mening, tværtimod er det udtryk for interesse - men jeg kan mærke, at jeg er ved at være en lille smule tyndhudet i forhold til at besvare lige netop det spørgsmål. Det er selvfølgelig fordi, vi ikke er kommet afsted endnu, og fordi spørgsmålet minder mig om, at vi er forsinkede - som om jeg ikke var klar over det med hver eneste lille fiber af min trætte krop. Så tag mig det ikke ilde op, når jeg ikke går i detaljer med, hvornår vi tager afsted. Svaret kan ikke blive andet end et "når vi er klar". Jo før, jo bedre.
Og hvis du kender et sted, hvor man kan bestille stabilt tørvejr og fire ekstra timer i døgnet, så bliver det lige om lidt.

13 kommentarer:

 1. Hej Lotte,

  Synes det er fedt at du skriver det.
  Selvom om folk siger det er pga. interesse - prikker det alligevel til en. Især når det gentages, efter man har meldt ud at man gør ting, når man er klar, har besluttet sig etc.

  KH Tenna

  SvarSlet
 2. Jeg taler lige med ham ovenpå......eller måske ham nedenunder?! Han har trods alt mere varme at dele ud af :-D

  Kram til dig sødeste

  SvarSlet
 3. Det er forunderligt at de spørgsmål der bliver stillet af interesse ofte ender med at være dem, vi ikke orker at svare på, hvad enten det er fordi man er højgravid, lige er flyttet eller gør klar til jordomsejling. Ting tager den tid ting tager, og nogle gange kommer der noget i vejen som forlænge den proces lidt. C'est la Vie
  Jeg er sikker på, at I nok skal komme afsted (snart) og at det bliver en fantastisk tur.

  SvarSlet
 4. Sender lige et knus og de bedste ønsker/tanker

  SvarSlet
 5. Solen skinner i dag, jeg beder om at den skinner på dig de næste par dage, timerne ved jeg ikke, lige hvordan jeg får fikset, i stedet får du et knus, I skal nok nå det. Lige pludselig skriver du, nu er vi af sted :-)

  SvarSlet
 6. Det er bare lige om lidt at I er helt klar - til at indtage verdenen.

  SvarSlet
 7. God arbejdslyst ... lidt endnu. Og så venter eventyret ... når I er klar ;-)

  SvarSlet
 8. Allt har sin tid, Lotte!
  Ni drar när ni drar:D
  Kram!/Karin

  SvarSlet
 9. Tak for jeres støttende kommentarer.
  Det er ikke skægt, at vi ikke er kommet afsted endnu, men vi knokler troligt på og glæder os mere end nogen andre til at kunne sige, at nu er det NU!

  SvarSlet
 10. Du må ikke lade dig stresse, kære Lotte. Eventyret venter på jer lige rundt om hjørnet ...

  SvarSlet
 11. Stabilt tørvejr og 4 ekstra timer i døgnet? Det må blive Atacama, eller Maragua. Ikke fordi de faktisk har 4 timer ekstra, men omgivelserne, stilheden og alt det andet får det til at føles sådan.
  Men det er ikke steder for en sejlbåd.

  SvarSlet
 12. Føler med dig, Lotten. Det er ikke nemt at acceptere det, man ikke selv kan styre. Men I kommer afsted, og det er vigtigst!

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!