11.7.11

Søster Grønthøster

Hvad giver mand til (bror)manden, der har alt? Han mangler ikke for alvor noget - udover tid. Og tid kan man jo ikke bare smutte ud og købe, så jeg gav ham i stedet et gavekort på en hel dags hjælp i haven. I går blev gavekortet indløst i selskab med hækkeklipper og rosensaks. De har haft huset i ti måneder nu, men har simpelthen ikke haft tid til at tage sig af haven, så der var nok at gå i gang med. Og efter elleve timers arbejde var det da også tydeligt, at der var sket noget. Jeg tror, bortfjernelsen bunken af afklip og ukrudt kommer til at kræve mindst tre køreture med traileren...
Er muligvis nu nomineret i kategorien "Årets mest kærkomne gave" - at dømme efter de mange kram og glade smil fra ikke blot brormand, men også min svigerinde. Så er der virkelig noget ved at give gaver!

(Bare rolig, træet på billedet har jeg ikke klippet i!)

3 kommentarer:

 1. Dejlig gaveidé - især hvis det så også giver mulighed for at lave noget sammen!

  Du har nemlig ret - der er ingen af os, der reelt set mangler noget. Det er kun overflødigt fråds - tid er det bedste man kan give og få!

  SvarSlet
 2. That is the exact same thing that Jane has given our two children - garden time!

  bob
  s/v Eolian
  Seattle

  SvarSlet
 3. Toppen, slav för en dag hos någon nära och kär. Här skall jag också börja ge presentkort i den formen:) när snön yr runt knutarna, innan dess hinns inte med

  Knus

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!