16.1.13

En lille reminder fra Herr Goethe


Indtil man virkelig helliger sig noget, er der altid tøven, resultatløshed, muligheden for at trække sig tilbage. Hvad derimod angår alle skabende initiativer og handlinger, gælder der en ufravigelig kendsgerning, som man - ved at være uvidende om - kan ødelægge talløse ideer og strålende planer med. Nemlig, at i det øjeblik, man definitivt helliger sig noget, da ændrer forsynet alt. Talløse ting, som ellers aldrig ville komme for dagen, giver sig nu til kende for at hjælpe en. En sand strøm af begivenheder udgår fra ens beslutning, som fremkalder alle mulige gunstige og uforudsete sammentræf, møder og konkrete former for hjælp, som intet menneske kunne have drømt om. Derfor - hvad du end kan drømme om at kunne - begynd på det! 
Dristighed rummer genialitet, kraft og magi...


Begynd, og begynd nu!

Goethe (1749-1832)

1 kommentar:

  1. Han var meget god med ord, ham Goethe :) og der er noget om det - i lyset af den næste entry ser jeg her billedet af en landingsbane, der også er en startbane. Knus!

    SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!