15.6.07

Musikhud #2

Det skete igen - hårene rejste sig. Og sørme om jeg ikke også blev så bevæget, at jeg måtte fælde en lille tåre...
En helt almindelig, ganske unseelig mand, som viser sig at gemme på en stemme, som kan smelte selv den mest forudindtagede, britiske talentshowsdommer...

3 kommentarer:

 1. Hej Allreiter, Lotten? Det må være hos Rasmine at jeg så et link til denne her; han synger dejligt, og de ansigtsudtryk, som de tre dommere laver er forbløffende ægte.

  Han synger smukt og med forståelse for stemmens måde og virkning, og han klarer alle skærene, og han kan gøre sig i konkurrencen. Men jeg må vide: Hvad blev der af ham? Hvad hedder han? Er det ikke lidt for hårdt at leve af at synge? Pavarotti tjente mange penge, men brugte endnu flere. Han sagde i 1980 eller 86 noget om at tjene penge, mens man kunne, og det betyder jo også noget selv om man måske ikke spiser så meget som Pavarotti må have gjort.

  Er det, som dommeren siger til sidst, et "hint" om at de godt er klar over at sådan et show skal ha' en almindelig mand, der bliver til noget, for at showet kan blive til noget?

  Tåren, som jeg også fælder, hænger lidt sammen med at han ser undseelig ud, han er ikke den, for hvem damerne falder på stribe (ret mig hvis jeg tager fejl). Men i det øjeblik han begynder at synge, er hans ansigt harmonisk og meget smukt og endda karakterfuldt.

  En god tandlæge ville kunne gøre smilet lidt pænere, men det glemmer man, når han synger.

  SvarSlet
 2. Hej Donald, og velkommen til her.
  Manden er såmænd Paul Potts, som -siden han vandt talentkonkurrencen - både har fået ordnet sine tænder og er blevet verdensberømt. Han har endda været et smut i Danmark. Jeg så en bid af et interview med ham og han er både meget genert og meget beskeden - han er stadig uspoleret.

  SvarSlet
 3. Så fik jeg klikket på linket, Lotten, og tak for det - også selv om jeg ikke har lyd på min computer for tiden. Jeg har hørt om Paul Potts, men aldrig hørt ham synge - hov, nej, det passer vist ikke. Jeg mener, at jeg hørte en stump forleden dag og tænkte, at stilen lød meget engelsk, men det var en meget kort stump.

  Det er nu en skam, at han har sit udseende imod sig. Pavarotti var jo - også med alt sit huld - en ren skønhedsåbenbaring ved siden af! - Nå, så han synger Nessun dorma - det bliver spændende at sammenligne!

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!