11.6.07

Harmløs voyeurisme

Min kære ven Dennis har gjort mig opmærksom på et rigtig morsomt projekt. Det handler om inskriptioner i bøger - ikke forfatterdedikationer og autografer - men (oftest) helt almindelige menneskers (ikke altid) helt almindelige hilsner skrevet i bøger. Og man opfordres på det varmeste til at bidrage til projektet, hvis man ligger inde med slige sager.
Inskriptionen, som startede The Book Inscriptions Project, fandt initiativtageren i en bog på en bar på Manhattan:

“Joey,
I love you Soo much!
You have surpassed the definition for all.
I will always cherish our orgasmic moments.
love + resistance
Mark”

Hvad skete der mon, med Joye og Mark? Man kan kun gisne... Og hvis man synes, at den slags er skægt, så er Found Magazine endnu mere voyeurististiske i deres indsamling af billeder, noter, bøger, 'anything that gives a glimpse into someoneelse's life'.
Personligt synes jeg, at den slags 'hemmelige' glimt er langt mere underholdende end de glittede blade, man skimmer, når man står i kassekøen i supermarkedet.

2 kommentarer:

  1. Hoert, hoert! Det ER sgu da sjovere end at se Hilton-toesen blive sendt i faengsel. Igen. I guder, hvor blev det blaest ud af proportioner ovre i "Den store satan" i vest... Oh well.

    KNUS herfra & faa saa kigget i boeger efter inskriptioner!:-)

    SvarSlet
  2. Gad vide hvad mine arvinger vil tænke om min "origin of the spieces" signeret af Poul T ;)

    SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!