15.9.07

At nå sine mål

Dagen startede med, at Skipper erklærede, at han faktisk var ret godt tilfreds med, at vi ikke lå i vandet (med båden altså). Vandet stod helt op under det øverste bræt på broerne, mens broerne ved slæbestedet var helt under vand. Nattens blæsevejr - som blot fortsatte hele dagen - havde gjort sit til at fylde havnen med adskillige ekstra liter.
Jeg måtte smile lidt og give ham ret, for den bekymring havde vi ikke brug for oven i alle dagens planlagte gøremål. For dem havde vi nok af.
Kunsten er jo at indstille mængden af mål og delmål efter både tid og mentale såvel som fysiske kræfter, således at man får udnyttet disse ressourcer - men også uden at det bliver urealistisk og uoverskueligt at nå det hele. Det er sørme ikke altid, det lykkes for os. Meget ofte drømmer vi om at nå mere, end vi kan overkomme. Men i dag har været en god dag. Vi har nået det, vi havde planlagt - og lidt til. Oven i købet uden at det gik ud over the-pauserne med havkik og hjemmebagte ingefærkiks
Der er blevet slebet, spartlet, malet, pudset, savet, skruet og leget med PU-lim til den helt store guldmedalje. Og så er der tilmed blevet ryddet op! Dage som denne er det en fornøjelse at være gørdetselv-bådebygger.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!