4.10.07

Blogormen skal lære nyt

Jeg skal på kursus i morgen. Og lørdag og søndag med. Ser faktisk rigtig meget frem til det, for det har været planlagt længe og har figureret som et ønske endnu længere.
Men som den blogorm, jeg nu en gang har erkendt, at jeg er, er det med et lille strejf af klemsel, jeg må konstatere, at jeg de næste tre dage nok ikke kommer til at tage på rejse i blogland endsige opdatere her på siden.
Tre dage går dog hurtigt, og med al den lærdom, jeg forventer, jeg skal have proppet ind i hovedet, bliver der nok alligevel slet ikke levnet plads til at tænke i blogbaner.
Så på gensyn om nogle dage.
Og god weekend :-)

4 kommentarer:

 1. Hey, hvad er det dog for et kursus? Det lyder skønt. Det er skønt at lære nyt. Jeg håber det lever op til forventninger.

  God weekend - og husk så, at det er tilladt at dobbelt-blogge, når man endelig har mulighed for det igen ;-)

  SvarSlet
 2. Vi løber ingen steder imens, og glæder os bare til du er tilbage. Dejligt at lære nyt - som vi måske også senere får lov til at få en lille bid af.

  SvarSlet
 3. Håber, du får et udbytterigt kurus. Blogorm er da et herligt udtryk - og så på gensyn fra en anden blogorm ;-)

  SvarSlet
 4. I kan tro, jeg har haft et udbytterigt kursus. 30 intensive timer, der lige skal have lov at bundfælde - men så skal jeg også nok fortælle :-)

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!