8.10.07

Enhjørningens spejl

I morges kom en drillesyg blishøne pedalerende og forstyrrede vandoverfladen, netop som jeg trykkede udløseren. Ellers havde spejlingen været noget nær fuldkommen. Bag træernes gyldne løv gemmer Enhjørningens Bastion sig, flankeret af Panterens Bastion mod øst og Kalvebod Bastion mod vest. Hver morgen cykler jeg her langs Stadsgraven og følger løvfaldets gradvise indtog, mens jeg snor mig frem mellem de øvrige cyklister på stien. Denne morgen lod jeg mig dog overhale for at give tid til rigtigt at nyde synet...

10 kommentarer:

 1. Skal lige høre... hvad blev straffen til den drillesyge blishøne? ;-)

  SvarSlet
 2. Sikke en god idé at du lod dig overhale for at nyde det smukke syn. Det er spændende, som naturen kan ændre udseende hver dag med lyset, tågedis, vindens indflydelse på vandoverfladen, farvernes skiften osv.

  SvarSlet
 3. Det gælder om at have øjnene med sig, og det er bestemt ikke hver morgen, jeg sådan hengiver mig til dvælen ved naturscenarier i byen. Men man burde gøre det. Give sig tid, mener jeg.

  @ MrsCute - blishønen fik blot et skævt grin ud af sine drillerier ;-)

  SvarSlet
 4. Utroligt smukt billed - og som du skriver man skal huske at stoppe op og nyde scenariet lige der..... men hvor er jeg altså dårlig til det.

  SvarSlet
 5. Det er forbasket med den natur; den er ikke til at få til at posere.

  Blishøner, regnbyger og knallertkørere kan forstyrre enhver seriøst arbejdende fotograf ;-)

  Flot resultat - trods alt.

  SvarSlet
 6. Hvor er det et smukt billede, -og hvor er det dejligt at stoppe op bare for at nyde det! :-)

  SvarSlet
 7. Tak Marianne. Jeg tror, det kræver øvelse at "se" sine omgivelser - og jeg mestrer den slet ikke, som jeg gerne ville. Men man kan jo blive ved med at træne ;-)

  Velkommen til, Allan. Du har ret, naturen kan drille noget så forbasket. Jeg har ikke tal på de gange, hvor jeg har leget kameratagfat med især guldsmede og vandnymfer. Liiige som man tror, man har dem på kornet...

  Valdmarsro, velkommen til min blog :-) Tænk, det er faktisk bare min mobiltelefon, der har fanget motivet denne gang.

  SvarSlet
 8. Utrolig smukt! Men Hvis du havde været kunstmaler og malet nøjagtigt det samme, havde du uden tvivl fået på puklen for at være både bagstræberisk og banal. - Sært ...

  SvarSlet
 9. Grin! Ja, du har vel nok ret!
  Tak Rasmine, og velkommen.

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!