10.10.07

Festlig filmrotte

I går hankede jeg op i kæresten og drog ud på mission "antisofadyr". Vi er blevet lidt forfaldne til at dvæle lovlig længe over ligegyldigheder på TV (for sådan et apparat står der nemlig - uheldigvis - i den lejlighed, vi låner, mens båden er under renovering). Jeg indrømmer gerne, at det ikke lige er hver dag, jeg har mentalt overskud til dybsindige, intellektuelle film - og så er det desværre helt utroligt let at "komme til" at zappe rundt på kanalerne.

Derfor tænkte jeg, at vi trængte til at få lidt luftforandring, gerne krydret med en omgang lattermuskelmotion. Pixars nyeste kreation, Ratatouille, har fået fantastiske anmeldelser, og forventningerne blev til fulde indfriet.

Filmen kan varmt anbefales.

9 kommentarer:

 1. Charlotte Illum Larsenonsdag, 10 oktober, 2007

  Jeg var til bestyrelsesmøde i Andelen i mandags - nu står jeg for regnskaberne i den forening - og jeg glæder mig. Det er så dejligt at involvere sig i den ø man har tabt sit hjerte til. Lotten du husker vel at fortælle mig næste gang du kommer - så giver jeg en koptår kaffe eller te her på matriklen

  SvarSlet
 2. Tak, det skal jeg huske :-)
  Det er altid dejligt med stående mokka-invitationer.
  Tror min næste ø-visit bliver en gang i november.

  SvarSlet
 3. Charlotte Illum Larsenonsdag, 10 oktober, 2007

  Jeg glæder mig allerede

  SvarSlet
 4. Vi glæder os også til at se den alle 4 ;) Måske det skulle blive lørdag eftermiddag, som fejring af aflevering af seminar... *Hmmm* God tanke ;)

  SvarSlet
 5. Charlotte - det gør jeg også, det skal blive hyggeligt at møde dig i 3D

  MrsBaloui - I kan roligt glæde jer. Der er simpelthen så mange gags og finurligheder i den film. Som kæresten sagde, da vi cyklede hjem: "jeg glæder mig allerede til at se den igen"

  SvarSlet
 6. Dejligt at vide at filmen ikke skuffede - har nemlig besluttet at to af mine børnebørn skal slæbes med ind at se den i efterårsferien:-) God dag til dig herfra

  SvarSlet
 7. Sikke nogle heldige børn, der har dig som bedstemor, Kok :-)
  Der er underholdning for både børn og barnlige sjæle i den film, så glæd dig bare.

  SvarSlet
 8. Nu har vi set den, men det faldt ikke helt i Yngstes smag (3 år). Han havde svært ved at holde koncentrationen så længe, selvom både "Biler" og "Peter Pedal" kunne fange helt til slutningen.

  Men jo ;) Den var skæg, men ikke helt så meget som forventet ;)

  SvarSlet
 9. Kan godt forestille mig, hvis en del af dialogen går hen over hovedet på en, hvis man ikke er mere end tre år.
  Vi så den jo på engelsk, og jeg skal ikke kunne sige, om der går noget tabt i oversættelsen...

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!