11.10.07

Vent lige lidt med regnen...

...for jeg skal ud at cykle lige om lidt. Hele dagen har jeg siddet og kigget ud på en blå oktoberhimmel, og nu hvor jeg er ved at pakke skoletasken med søvejsregler og slige sager for at begive mig afsted til kursus i Svanemøllen, ja så begynder det at regne! Altså!!!

3 kommentarer:

 1. Kender det så godt - irriterende! Måske skulle vi have noget lækkert og smukt regntøj, som vi ville glæde os over at tage på?

  SvarSlet
 2. Jeg HAR faktisk noget godt regntøj, som flittigt bruges - man er vel ikke grejdronning for ingenting ;-)
  Eneste problem er bare, at jeg - på trods af dressets påståede åndbarhed - får det forbasket varmt, når jeg har det på, mens jeg cykler.
  Men jo, jeg tror du er inde på noget rigtigt, for der er med garanti et markedspotentiale for regntøj designet til kvinder, som ikke lige er til outdoor-looket. Vi har jo set, hvordan mønstrede og kulørte gummistøvler har fået modestatus - og der er da også dukket nogle stangsmarte regnfrakker op i handlen de sidste par år. De duer bare ikke rigtig til at cykle i...

  SvarSlet
 3. Det er jo rigtigt - man har brug for noget særligt cykelregntøj. Det savner jeg selv, og det skal både være smart og åndbart.

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!