20.10.07

Herlig dag på havnen

Skipper er taget til chokolademesse i Paris. Er det ikke bare nitten at have et job, der fordrer den slags ofre! Eller...? Selvom han har travlt, håber jeg, det lykkes ham at nyde det hele lidt alligevel. Og ja, jeg HAR forsøgt at snige mig med som assistent, men den gik ikke. Altså har jeg hele weekenden for mig selv.
Overvejede at tage hjem til fødeøen, men med udsigten til tilbagerejse samme dag som efterårsferien slutter, betænkte jeg mig. I stedet gik jeg på foranledning af spontant indfald i biffen og så tøse-/feel good-film i går sammen med en veninde, der lige er kommet hjem fra Kenya. Må nu nok indrømme, at det var de femhundrede Afrikafotos og chaien bagefter, som gjorde aftenen vellykket. Ikke filmen. Men pyt.

Jeg besluttede, at jeg ville bruge weekenden på at prøve at få monteret kabyssen, så der er en god overraskelse til skipper, når han kommer hjem. Første skridt på vejen til det projekt, bestod i at få monteret ny isolering. Bevæbnet med gigantisk glasuldskniv og to store baller glasuld var jeg klar til at gå i sving - men så ringede brormand. Han havde akut fået en opgave i København, men samtidig var min svigerinde ikke hjemme, så fasterassistance var påkrævet. Niecen og jeg havde derfor et par hyggelige timer på havnen, hvor der både er legeplads, mennesker med rare hundehvalpe, som godt vil snakke med en toårig og masser af andre spændende ting at kigge på på sådan en eftårslørdag i fantastisk vejr.

Det var jo ikke lige med i planen, men faktisk viste det sig at være rigtig heldigt, for nu kunne jeg få en hånd med en opgave, som enten krævede at man enten var to om det eller havde tre meter lange arme. Og det var vel at mærke en lille detalje, som ville have forhindret mig i at nå videre i dagens projekt. Så ekstra bonus oven i besøget af niecen.
Da de var kørt, gik jeg i sving, og i løbet af et par timer havde jeg fået isolering og dampspærrer monteret. Så kunne vægpladerne monteres - og for at gøre en lang historie kort, så tog det nok fem gange så lang tid, som hvis vi havde været to om det. Nogen gange er det godt at være stædig (og at have lange arme)!

Nu ligger jeg og slår mave på sofaen og glæder mig til at vise skipper, hvor meget jeg har nået. Og der er en hel dag i morgen til at nå endnu længere. Tror, han bliver svært tilfreds med sin kæreste, når han kommer hjem (ellers er han et skarn!).
Har lige fået dette billede fra ham via mms - jeg synes, det er dejligt at leve i en tid, hvor den slags er muligt...

7 kommentarer:

 1. Charlotte Illum Larsenlørdag, 20 oktober, 2007

  Jeg er lige kommet godt hjem fra en god aften hos Johanne.. vi fik snakket en masse om hvor glade vi er for at bo på Ærø..
  Nej hvor nederen for din kæreste at skulle til Paris - og så med chokolade... NOT

  SvarSlet
 2. Ja, kæresten er et skarn, hvis han ikke bliver svært tilfreds, når han kommer hjem igen ;-)
  Det lyder som en rigtig god og oplevelsesrig lørdag, du havde - og billedet fra Paris er super!

  SvarSlet
 3. Chokolademesse i Paris....jeg får indre billeder om chokolade alle vegne, UHmmmmm.....jeg elsker chokolade alt for meget :-)

  Du har selv været myreflittig imens, og selvfølgelig bliver han stolt. God søndag :-)

  SvarSlet
 4. Uhmm chokolade! Minder mig om en kollega der har været på wellness ophold i Estland her i efterårsferien og hun ville have chokolade-massage!!!!!! Det bliver spændende at høre om i morgen + alt det andet hun drømte om ;-)

  SvarSlet
 5. Ham kæresten der skal bare have mega-mange chokoladeprøver med hjem til dig, som I så kan indtage altimens I nyder synet af dit hårde weekend-slid. :-)

  SvarSlet
 6. Du har da gang i mange ting?

  At bo på en båd må være dejligt - og lejlighedsvis arbejdskrævende.

  SvarSlet
 7. Charlotte - jeg bliver så glad, når I fortæller, hvor glade I er for at bo der :-)

  Madame og Johanne, jeg tror faktisk, han bliver rigtig glad, for vi trænger begge til at mærke, at vi nu samler båden i stedet for at skille mere ad.

  Chokolademassage! Ja Kok, det har kæresten også været udsat for - og kun i ansigtet. Huden blev dejligt blød, men det føltes sært at kysse en, der duftede så meget af chokolade at man fik lyst til at tage en bid i stedet ;-)

  MrsCute - ved ikke, hvor meget chokolade, han tager med hjem, for han er faktisk ikke den store chokoladespiser selv, så jeg er ene om at spise alt det, han får til daglig (tænk at have et job, hvor man ikke er interesseret i frynsegoderne - men så er det godt, at hans mormor og jeg gerne aftager dem)

  Allan, du rammer helt plet. Jeg HAR gang i mange ting, selvom jeg synes, jeg prøver at begrænse mig. Og ja, det kræver en hel del slid, det med båden. Men det er det værd, for det er en ganske særlig og dejlig måde at bo på. Og arbejdsbyrden er sikkert ikke værre, end hvis vi ville renovere et hus... Men sådan et har vi heldigvis ikke at bekymre os om.

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!