22.10.07

Kontaktlinser på vrangen

Mine øjne har en af de dage, hvor det føles som om, kontaktlinserne er blevet vendt forkert (jeg HAR tjekket, de vender rigtigt). Verden er lidt udflydende og øjnene let kløende. Det er ikke fordi jeg er søvnig... Måsker er det reminiscenser fra weekendens nærkontakt med glasuld?

Ét er sikkert, jeg skal have skiftet til briller, inden jeg skal ud og slukke brande i aften!
Jeg skal nemlig på søsikkerhedskursus, som er et af kravende for at kunne blive indstillet til Y3-eksamen.

3 kommentarer:

 1. Lyder spændende med det der søsikkerhedskursus (som jeg så altså kom til at læse som "søs__ikke_hed_kursus",hvad det så end skulle betyde *wacko* )

  Jeg har aldrig forstået dem, som kan bruge kontaktlinser (bruger selv briller, når jeg ikke kan se noget)

  Og bare dét at se en anden røre ved sit øje, får mine øjne til at løbe i vand" Så hvis jeg skulle til at bruge linser, skulle jeg først lige igennem et vandfald af tårer først 'haha

  SvarSlet
 2. Måske man så er heldig at få lov at se dig med hinkesten på i morgen? Håber du overlever aftenens strabadser og ikke falder i søvn i toget hjem og ender på et eller andet togovernatningsspor ;-)

  SvarSlet
 3. Michella, jeg troede ALDRIG, jeg skulle lære at sætte kontaktlinser i. Jeg kæmpede dog kampen til jeg fik styr på det, for briller er ofte noget rod, når man dyrker sport (hvad jeg gjorde meget en gang) og når man sejler. Hvis man er tilstrækkeligt motiveret, så kan man overvinde blinkerefleksen (som er den stærkeste refleks vi har). Efter sigende er piger tit hurtigere til at lære det, fordi vi har et forspring i kraft af brug af makeup og deraf følgende rutine med at "rode" med øjnene.

  MrsCute - jeg er hjemme i god behold ;-)

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!