18.10.07

Karma ind på kontoen

Jeg nåede at være boligsøgende i tre dage. Gjorde egentlig kun en aktiv indsats for at finde bolig én gang. Sendte nemlig én mail (til mange godt nok) - og fik på få timer hele tre tilbud om tag over hovedet. Den første, som meldte sig på banen, bliver også hende, jeg skal dele adresse med fremover.
For hun tror på karmaloven.
Det var hendes argument for at tilbyde mig et værelse trods det, jeg havde opfattet som en mental opbrugt kvote på lejerfronten.

Jeg tror også på karmaloven. Absolut. Og ikke mindre nu.
Jeg skifter derfor Vesterbro ud med Østerbro, får flere kvadratmeter til mit habengut for færre dukater. Stedet er cool, det spøger kun en lille smule (eller det vil sige, det gør det vist ikke en gang længere) og min nye udlejer/bofælle er übercool. Så jeg er glad og kan med en god fornemmelse i maven krydse en udfordring af på listen. Tænk at noget, som kan virke så overvældende, kan løses så let...

Hvis ikke det er god karma, så ved jeg ikke, hvad det er.

9 kommentarer:

 1. Tillykke med den nye adresse. Det var imponerende, at det gik så hurtigt. Dejligt at det kun spøger en lille smule - og er hos en rart menneske med god karma.

  SvarSlet
 2. Jamen jamen det er jo viiiildt! Teløk! :-)))

  SvarSlet
 3. Tak tak :-)
  Det føles stadig som den rigtige beslutning efter at jeg har sovet på det.

  SvarSlet
 4. Charlotte Illum Larsenfredag, 19 oktober, 2007

  Tillykke med den ny bolig.. nogle gange skal man bare give tilværelsen nogle små skub - sende ønsker og spørgsmål ud... så kommer svar og gaver til dig..

  SvarSlet
 5. Charlotte, det er lige præcis det, der er tricket.
  Det kan godt være, jeg ikke er religiøs, men blottet for tro er jeg nu ikke. Og jeg tror på at der er nok af det gode til os alle.

  SvarSlet
 6. Ting kommer, når de skal komme.
  Hjertelig til lykke :-)

  SvarSlet
 7. Johanne, det er lige det, jeg mener :-) Tak skal du have.

  SvarSlet
 8. Hej Lotte. Fandt din blog mens jeg var ved at søge bolig. Jeg mangler et sted at bo og tænkte at du måske kunne sende nogen af de steder du fandt videre til mig? Evt adressen til bofællesskabet på Vesterbro. Jeg er en kreativ sjæl på 30 år. Studerer tekstildesign og er sød og munter.
  Kærlig hilsen Marie.

  SvarSlet
 9. Hej Marie
  Jeg har lige forhørt mig hos dem, der sendte mig tilbud, men de har alle tre fundet nye lejere.
  Bofællesskabet på Vesterbro er opløst, det var derfor, jeg måtte flytte. Beklager, at jeg ikke kan hjælpe dig :-(
  Hvis du har lyst, kan du sende mig en mail (adressen står øverst til højre på siden), og så kan jeg skrive til dig, hvis jeg skulle høre om noget, der bliver/er ledigt. Skriv gerne, hvornår du skal bruge noget fra, og hvor din økonomiske smertegrænse går.

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!