15.11.07

For præcis fire år siden...

...var min romakker og jeg i Caribien for at deltage i CRWC (Coastal Rowing World Championships). Vi rundede på den måde sæson 2003 af med en sølvmedalje og kulørte drinks under palmerne (efter løbet). Og de dage har jeg lige genoplevet på min mentale skærm takket være inspiration fra Madame, der i forgårs skrev om sine dagbogsskriverier.
Jeg fandt ikke blot min gamle træningsdagbog frem, jeg bladrede også lidt i det digitale fotoalbum og udvalgte et par billeder, som nok kan være værd at dele på en kølig dag som denne.


Flittig aktivitet inden løbet skydes i gang...

Fokus og kraftanstrengelser på atlanterhavets bølger...

...og afslapning på stranden dagen efter.


Billederne er taget af den franske sportsfotograf, Igor Meijer, som vi også mødte året efter i Montpellier - men det er en helt anden historie.

12 kommentarer:

 1. Charlotte Illum Larsentorsdag, 15 november, 2007

  mmmmmm, aaaaahhhh,næææææææhh

  SvarSlet
 2. Sikke skønne billeder, Lotten, er du med på nogen af dem? Og sikke oplevlser at have med i sit livs bagage.
  Selv om det garanteret har været hårde år at være topidrætskvinde, har du haft oplevlser som ingen af os andre har haft.
  Det ligner en strand, hvor man kan få en kokosnød i hovedet ;-)

  SvarSlet
 3. Det ligner og lyder som noget der i den grad er værd at mindes.
  :o)
  Og billederne kan jo nydes helt uden selv at have været der - tak for varme.

  SvarSlet
 4. Minder er skønne af have. Og dele! Tak for at dele med os. Det var godt tænkt... lidt varme er præcis hvad man trænger til på sådan en råkold november-morgen. :-)

  SvarSlet
 5. Charlotte - jeg er meget enig ;-)

  Madame, jeg ville ikke have ændret noget, hvis jeg kunne gøre det om, men jeg er glad for at jeg stoppede, mens legen stadig var god.
  Og ja, det er mig, der sidder og ser sammenbidt ud. Og mig med det meget korte lyse hår på det sidste billede. Der er kommet både mere hår og mere fylde på mig siden ;-)

  Bitten og MrsCute, jeg deler gerne :-)

  SvarSlet
 6. Ejjjj, jeg ville ha gættet, at det var dig med det lyse hår, og så kom madamen lige i forkøbet. Fantastisk smukke billeder. Du må fortælle om Montpellier, har jo næsten lige været i nærheden.

  SvarSlet
 7. Sister, ja han er dygtig ham Igor. Karen og jeg stillede op til en fotoserie, som skulle bruges til fransk roforbund i forbindelse med udbredelse af kystroningen. Det er Karen med det røde hår. Sammen med os sidder den franske vinder i singlesculler og en lokal pige, som vist aldrig rigtig havde roet før. Men sjovt var det! Især fordi fotografen halvdelen af tiden lå i vandet og forsøgte at få os til at vende rigtigt i forholdt til lys, bølger, vinkel og ham.
  Året efter deltog vi igen, denne gang i La Grande Motte, nær Montpellier. Der er helt fantastisk i det flade marksland og vi nød en hel dag på lejede cykler blandt vinstokke og pelikaner. Montpellier er smuk, La Grande Motte er knapt så smuk - men deres hoteller er kendt vidt og bredt for deres aparte arkitektur.

  SvarSlet
 8. Jeg har ikke noget at tilføje - bortset fra, at det sølvmedaljen må have krævet en morakker som romakker...

  SvarSlet
 9. Findes jeres makkerskabs-hjemmeside, Babes with Blades, stadig ;) ?

  SvarSlet
 10. Rasmine, jeg havde den bedste makker, man overhovedet kunne forestille sig :-)

  Rasmus, din sniger! Nej, BWB gik til de evige webmarker for to år siden. Det var ikke rigtig aktuelt at holde liv i den længere, nu hvor vi ikke skulle pleje sponsorer og den slags.

  SvarSlet
 11. Great article. I will be facing some of these issues as well.
  .
  http://bells.wall.fm/blogs/post/74
  My site :: lavadoft

  SvarSlet
 12. Thanks for a marvelous posting! I seriously enjoyed reading it, you
  may be a great author. I will always bookmark your blog and may come back
  later in life. I want to encourage you continue your great posts, have a nice morning!

  http://www.theracinggamer.com/business/describes-with-respect-to-leading-features-regarding-croatia-charter/
  Look into my blog yorkers

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!