16.11.07

Forankring i Forandring


Jeg kender den ene af redaktørerne (har delt adresse med hende i to år) og har lovet at bringe lidt reklame for deres nye bog. Jeg skal desværre ikke selv på bogforum i år, selvom jeg gerne ville gentage sidste års succes, men skulle der være nogen derude, som interesserer sig for kulturarv, Christiania og hele debatten omkring fristaden, skulle I tage og slå et smut forbi stand nr. 9 i Forum i morgen.

3 kommentarer:

 1. Det lyder spændende, selv om der måtte flere gennemlæsninger af dit link til forlagets tekst til for få den til at glide ned ;-)
  Initiativet med bogen er prisværdigt, men jeg har haft oplevelse af lidt rigeligt med gedemarked, når jeg de senere år har besøgt Bogforum.

  SvarSlet
 2. Det ER et gedemarked!
  Men ligesom jeg synes, det kan være skægt at gå i bazar og på markeder, så synes jeg også at lige netop messer kan være underholdende. Ikke alle slags messer og helst ikke for tit.
  For man skal være i det rette humør og ikke have travlt.
  I år vælger jeg i stedet at bruge weekenden i Jylland hos gamle venner.

  SvarSlet
 3. Det lyder hyggeligt med dit vennebesøg i Jylland! Og jeg giver dig ret i, at hvis man er i det rette humør, kan markeder være særdeles underholdende.

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!