3.1.08

Nyt net

Nyt år, ny start, nyt kontor.

Jeg er rykket fra mit eget lille, kubiske enevælde til et åbent kontorlandskab med to (snart tre) andre. Det har både fordele og ulemper, men indtil videre er det så nyt, at jeg ikke vil dømme i sagen om fred og ro versus kollegialt fællesskab.

Det meste af dagen i går gik med at vente på at IT-afdelingen aflagde visit, så min internetforbindelse kunne komme til at fungere. Lige så lidt som jeg havde savnet at være på nettet hele den sidste uge, lige så meget følte jeg mig amputeret over ikke at kunne komme ’på’ nu, hvor jeg var kommet tilbage til civilisationen.

Afhængig?!?
Det tror jeg nok...

9 kommentarer:

 1. Jeg genkender fornemmelsen - der er ikke noget så træls som at vente på IT-afdelinger og netforbindelser. På job vil vi gerne være PÅ, i ferien: nix ...

  SvarSlet
 2. Det er godt, det ikke er mig!

  Jeg har prøvet at sidde i kontorlandskab to gange - en gang i et sommervikarjob for længe siden, mens jeg læste, og det var et mareridt. Siden blev det moderne med små kontorer, i visse firmaer med et lille kontor til stort set alle medarbejdere - skønt! Men minsandten, om ikke det så gik hen og blev in igen med kontorlandskaber - nu under dæknavnet "storrumskontor", før jeg slap. Tænk, at ledelserne ikke kan få ind i deres hoveder, at kontorlandskaber ikke egner sig til alle medarbejdere. Der er forskel på jobs og forskel på folk.

  Ellers er jeg enig med Madame - men kun delvis. Jeg vil sandelig også være på, når jeg har ferie, og overvejer af samme grund en bærbar. Til daglig MÅ jeg have et ordentligt tastatur.

  SvarSlet
 3. Godt at "se" at du er tilbage - du har været savnet :-)

  SvarSlet
 4. houseofcharlottefredag, 04 januar, 2008

  Tænk sig at mine sokker har været på vildmarksferie... for vildt...
  Jeg skal på udsalg idag - jeg skal ha købt nyt kontortøj - jeg starter mandag kl. 8 - og allerede kl. 10 er første møde berammet.. jeg skal se ordenlig ud - slut med slask og ingen make-up. Køb nu rigeligt siger yndlingsmanden - og det vil jeg gøre..

  SvarSlet
 5. Håber det bedste for dig på kontoret i dag, det er rædselsfuldt bare og sidde og ikke kunne fungere. Så kan man ligeså godt blive hjemme.

  SvarSlet
 6. Afhængig af Nettet? Selfølgelig.

  Vi er jo også afhængige af at kunne trække vejret, ikk´?

  SvarSlet
 7. Håber du får "hul igennem" i næste uge!

  SvarSlet
 8. Ja lidt afhængig bliver man vel :-D

  -og det er vel efterhånden nærmest umuligt at arbejde uden internetadgang

  SvarSlet
 9. SÅ ser det endelig ud til at forbindelsen til net og alle I kære medbloggere er genetableret!
  Puha, det er slet ikke sjovt, når ens afholdenhed ikke er frivillig ;-)

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!