17.3.08

Familiepleje mm.

Torsdag havde jeg et møde på Tåsinge og da jeg nu var i nabolaget, valgte jeg at afspadsere om fredagen så jeg jeg kunne snuppe en forlænget weekend på fødeøen i det sydfynske øhav.

Det blev til nogle rigtige dejlige dage - godt begyndt med en visit hos Johanne, der viste sig at være præcis så dejligt og varmt et menneske i virkeligheden, som hun fremstår på sin blog. Det er en fornøjelse, når den slags møder kan lade sig gøre - når bånd kan knyttes på tværs af generationer og geografiske afstande - og det bekræfter mig blot endnu en gang i min lovprisning af bloggen som kommunikationsplatform.


Resten af weekenden stod den bl.a. på en mindre sejltur (åh hvilken lise for sjælen atter at have fornemmelsen af hav under fødderne), besøg af min morbror og hans familie (bl.a. min fætter på bare 7 - næsten 8! - år, der fik lokket mig til at støve mit gamle Ludo-spil af) og masser af underholdning leveret af den lille Fighter, som slet ikke er så lille længere. Han er for alvor i lømmelalderen nu og er ét stort energibundt, der, kombineret med en umættelig nysgerrighed, resulterer i, at man næsten med usvigelig sikkerhed hele tiden har en kat om benene - uanset om man går i haven eller på toilettet.

Søndag slog jeg et slag forbi brormand og fik hilst på familieforøgelsen. Den lille nye nevø er et behageligt bekendtskab, nem og mild - ganske som hans far var det, da han var spæd (sin søsters absolutte modstykke, for jeg var vist noget nær rædselsfuld. Kolikbarn og MEGET vågen!). I morges sad jeg så og spiste havregryn sammen med niecebarnet, der ikke var udelt tilfreds med, at jeg ikke ville komme tilbage i aften, når jeg havde været på arbejde.

Hvad svarer man, når en lille pige på snart tre år siger 'Jeg savner dig så meget'???

10 kommentarer:

 1. så siger man; Vi ses lige straks igen!
  Og så lapper man den i sig at pigebarnet er vild med dig. Sikke en skøn og frisk weekend du har haft :-)

  SvarSlet
 2. Charlotte Illum Larsenmandag, 17 marts, 2008

  Ja Johanne er skøn - en dejlig ven at ha. Jeg smelter ved din nieces ord.. og man forstår hende så godt når men en gang har nydt dit selskab.. knus fra Søby

  SvarSlet
 3. Sikke en dejlig forlænget weekend, du har haft! Og som Shabby siger, er det nok klogt til et lille barn at sige, at vi ses lige straks igen.

  SvarSlet
 4. Shabby og Madame, måske har I ret. Men jeg ved jo ikke, om vi ses igen inden for hendes opfattelse af, hvad der er 'snart'.
  Det er kun tre uger siden, jeg sidst så hende, men før det gik der jo næsten to måneder... Jeg kan ikke lide at love noget, jeg ikke kan holde.

  Tak Charlotte. og hvor har du ret, mht. Johanne. Jeg ville gerne have set dig også i denne omgang, men med huset fuld af gæster fra fredag aften, kunne jeg ikke rigtigt snige mig afsted på flere svinkeærinder ;-)
  Næste gang kan vi måske lave en trippelaftale...

  SvarSlet
 5. De ved hvordan de skal give os dårlig samvittighed ;-) Men som Marianne og Madame siger, så er deres tidsfornemmelse jo lidt diffus... det ser jeg jo med mine nevøer. De bliver glade hver gang - triste når jeg skal rejse! Men så går det jo lidt over igen efter et par dage. Men det går jo lige i hjertet hver gang... og det er jo skønt at høre!

  SvarSlet
 6. Hvor er det dejligt at I kunne mødes, og glædes ved det :-)

  SvarSlet
 7. Kæreste Lotten :-) Tusind tak for sidst. Dit besøg her, det kan jeg leve længe på, jeg nød det.

  SvarSlet
 8. Nille, du har ret - det går lige i hjertekulen!

  Ja Ella, det var virkelig dejligt :-)

  Kæreste Johanne, jeg nød det tilsvarende og ser frem til næste gang! Hils gemalen :-)

  SvarSlet
 9. Det er så svært at modstå deres ord, de små pus. I weekenden måtte jeg ikke komme ud af bilen, for niecen ville have jeg skulle med hjem....
  heldigvis kommer de ned og spiser hos mig i morgen :-)

  SvarSlet
 10. Du har ret Marianne, de er helt uimodståelige.
  Håber I får en rigtig hyggelig dag i dag.

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!