7.3.08

Jeg drømmer om...

...friskfangede rejer, nyplukkede citroner fra min mors træ, hjemmebagt brød og lange, lune, lyse sommeraftener. Aaaahhh...Billedet er fra sidste sommer, hvor naboen havde fanget for mange rejer til at de kunne spise dem allesammen selv. Det var ikke noget stort offer at hjælpe dem af med en skålfuld ;-)

9 kommentarer:

 1. Intet så godt som friskfangede rejer, og når man så sidder der sammen og piller til en mad hver især...det er hygge på højt plan
  God weekend.

  SvarSlet
 2. Mmmmm....nu er jeg sulten. Friskfangede rejer smager himmelsk.
  God weekend.

  SvarSlet
 3. Det var ikke særlig sødt gjort. Nu løber mit mundvand. ;-)

  I sommer var jeg med min amerikanske fætter og hans familie på ferie og der fangede vi selv rejer - ikke fjordrejer, men alligevel...mums!!!

  Jeg længes også!

  SvarSlet
 4. Jeg havde også et flaskback igår af store rejer.. mmmhhh... og billedet er jo i sig selv nærmest skulpturelt smukt!

  SvarSlet
 5. Jeg drømmer også om lune, lyse sommeraftener. Men ikke om rejer - de smager forfærdeligt :O) Har din mor et citrontræ inde i stuen, som giver frugter?

  SvarSlet
 6. Den er jeg med på - jeg tager det hele......

  SvarSlet
 7. Du har vist stjålet min drøm. Næsten. For citronerne er fra mine egne træer. Men ellers er vi enige.

  SvarSlet
 8. Dejligt, dejligt. Når vi er ovre i sommerhuset, har vi en aftale med en fisker, at når der er nok, så kan vi hente. Det gør vi og med glæde, for mums, hvor det smager godt og af sommer.

  SvarSlet
 9. Smil, der var vist ikke bare mig, der gik med sommer-længsler ;-)

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!