4.3.08

Nåmnnn deeeet....

Majsen er bestemt ikke er bleg for at dele oplevelser af både den tunge og den mere skægge karat, og de seneste par indlæg fra hendes tastatur har fremkaldt store grin her. Derfor vil jeg gerne kvittere med et 'du er ikke den eneste'-indlæg.

Jeg var jo et smut på Hotel Koldingfjord i sidste uge i forbindelse med kædens generalforsamling og årsmøde. Jeg skulle egentlig ikke bidrage med andet end min tilstedeværelse, så kædens medlemmer kunne få sat ansigt på hende telefonstemmen inde fra hovedkontoret. Det samme gjaldt selvfølgelig den anden vej rundt, for størstedelen af dem havde jeg indtil da kun kommunikeret med via mail eller telefon.

Vi (kontornisserne) ankom onsdag aften, hvor alle medlemmerne allerede havde tilbragt to dage på lederkursus. Da vi kom ned til restauranten stod der en stor flok inde i et lille barlokale og udenfor i bløde møbler, sad der et par stykker, som jeg straks blev præsenteret for af en af mine mednisser. Min mednisse gik i et ærinde og forlod mig således blandt disse nye bekendtskaber, der kun udgjorde en brøkdel af den samlede flok, som vi skulle spise sammen med. Jeg tænkte, at jeg lige så godt selv kunne tage runden inde i barlokalet. Vise mig som lidt udadvendt og imødekommende med andre ord. Jeg behøver da ikke andre til at præsentere mig. Tænkte jeg.

Jeg startede fra en ende af, men studsede godt nok lidt over, at det var nogle halvtøvende håndtryk, jeg modtog - og navnene på dem, der præsenterede sig, ringede absolut ingen klokker. Da jeg var nået et godt stykke gennem rækken, fornemmede jeg nogen, der tiskede bag min ryg og vendte mig om med et 'I er slet ikke fra Bo Grønt vel?'

De var så en flok fra The Body Shop, der var på konference!

Nåååhhmmnnn deeeet... Hvad gør man andet bare at grine og fortælle, at man er helt ny og ikke kender dem, man skal møde? (Mens man tænker, at det var da godt nok lidt kææækset).

Jeg fortrak hastigt ud til flokken i de bløde møbler, og de måtte måbende se til, da barlokalet kort tid efter tømtes og dem, der kom ud derindefra leende spurgte mig, om jeg da ikke skulle med dem ind i restauranten og spise!

8 kommentarer:

 1. Se hvorfor jeg ikke lige fik kommenteret din førsté indlæg om Kolding Fjord, det ved jeg ikke, men så vil jeg da gøre det nu.
  Var til barnedåb der i september, et skønt sted og dejlig mad, pragtfuld udsigt..(og for os et skønt dåbsbarn)
  Og kommentar itl det du fortæller...UPS..men jeg er sikker på du har smilet af det mangen gange siden :-)

  SvarSlet
 2. Hahaha, det var en overraskelse! Men hellere hilse på for mange end for få. Og måske kan det komme dig til gode at være præsenteret for nogle folk fra The Body Shop?
  Jeg må ind og kigge hos Majsemor.

  SvarSlet
 3. Tak for den. Jeg fornemmede - inden afsløringen - hvor det bar hen og krummede næsten tæer. Hvor er det skønt.

  Hvis du mangler en pinlig makker, så ringer du bare.

  SvarSlet
 4. Hahaha, Lotte - men det var da nogle gode venner at få sig! Havde de ikke vareprøver med på konference?

  Det var aldrig sket for mig - jeg er så genert, at jeg stadig havde siddet på værelset og undret mig over, hvordan jeg kom ned i baren ;-)

  Så jeg er behørigt imponeret!!

  SvarSlet
 5. He he...det var heller ikke sket for mig. Jeg var også blevet på værelset! Så jeg kan ikke lade være med at være vildt imponeret af dig. Tænk at turde gå selv!
  Og det er da altid rart at lære nye mennesker at kende :-) Hvis du i anden anledning møder en af "de andre" en dag, så vil de måske huske dig, og I vil mødes som gamle venner.
  Tak for en dejlig fortælling.

  p.s. Beder venligst om hjælp til mit Banner.....hvis du altså har tid.

  SvarSlet
 6. Se positivt på det: ud over den pinlige oplevelse, så har du jo også fået en god historie at underholde med ved festlige lejligheder - vennerne skal jo også have noget at grine af!

  Sådan tænker jeg altid selv, når jeg har lavet noget som er virkelig pinligt.

  SvarSlet
 7. Anne, stedet er helt fantastisk. Og ja du har ret, vi er flere, der har grinet af episoden siden.

  Madame, glæd dig til Majsemors historier. De er meget værre end min ;-) (Men hun skriver altså også om andet end pinlige hændelser)

  Majsen, det er altid rart at have en pinlig makker i beredskab!

  Nille og Johanne, jeg har selv en gang været så genert at jeg ikke turde tage telefonen - men det er jeg da godt nok blevet kureret for siden ;-)
  Der var desværre ingen vareprøver.

  Jens, du og jeg har samme holdning. Jeg har ikke noget imod at være den, der er årsag til morskaben, så længe folk bare griner MED mig og ikke AF mig.

  SvarSlet
 8. Lotte, jeg krummede tæer.
  Imponeret over, du tør at springe ud i at præsenterer dig selv, selvom det så godt nok ikke var de helt rigtige ;-)

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!