29.4.08

Hektisk dag

Valgte at arbejde hjemme i dag for at få noget mere fra hånden hurtigere. Og så kimede telefonen det meste af dagen kun afbrudt af diverse mails med forespørgsler om så forskellige ting som søgefelter i tredjepartslogin, forkerte EAN-koder og fritlagte billeder af Mors Dag-buketter.
Jeg har ikke kedet mig, men jeg har heller ikke nået alt det, jeg havde håbet på, inden jeg skulle til spansk. Altså må jeg nu i gang med at pakke til i morgen, hvor jeg for tredje gang i år skal et smut til Ærø (så er den normale årskvote også ved at være brugt - det er mange år siden, jeg har været hjemme så hypigt). Der er dømt ren nostalgi i løbet af weekenden. Mere herom i morgen.

4 kommentarer:

 1. Jeg MÅ altså snart til Ærø... kan jeg mærke, dit heldige asen :-)

  SvarSlet
 2. Åh ja, Ærø *SUK* Håber, at du får en dejlig tur.

  SvarSlet
 3. Liselotte og Sifka - måske vi skulle overveje et blogtræf forklædt som weekendtur til Ærø?
  Jeg forestiller mig en sensommerweekend, udflugter til strand, klinter, Uldgården - kølig hvidvin og bare tæer i græsset. Og en hel masse snak. Der er hus- og hjerterum...og der er jo flere bloggere, der allerede befinder sig på øen ;-)
  Lokke, lokke...

  SvarSlet
 4. Jeg kan lokkes! Jeg kan lokkes!!

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!