21.6.08

Traktortøs


Jeg hører til de mennesker der holder meget af havearbejde, og synes bestemt ikke det bliver mindre skægt af at have en gammel Ferguson at køre afklippede grene væk med. Jeg har haft en fest i dag og ikke mærket noget til ryggen som fik en gang reiki torsdag aften.

9 kommentarer:

 1. KÆÆFT, hvor ser du bare DEJLIG ud!! :-)

  SvarSlet
 2. Ihhhh, ville ha skrevet som Anita - men det gør du altså - så x 2.

  Har haft en traktor fuldstændig magen til, nøøøjjjj, hvor Jens savner, men det blev på den gård som vi solgte.

  Godt at du har fået lidt fri for ryg-smerter - modbydeligt, at du skal have det sådan. Ufff.

  SvarSlet
 3. Du og Ferguson er som skabt for hinanden, håber kæresten ikke er alt for jaloux over at sådan en gammel svend kan få dig til at smile så bredt ;)

  SvarSlet
 4. Du er godt nok en heldig kvinde - det der gad jeg også godt :-)

  SvarSlet
 5. Du ser bare godt ud, Lotte. En gammel svend og en smuk ung mø :-)

  SvarSlet
 6. Pragtfuldt - både med traktoren (bare det var mig, der fik lov) og med din ryg. Jeg har selv engang haft, hvad min kiropraktor kaldte "et heftigt facetledssyndrom" - heftigt var le mot juste! Utroligt, at Reiki kunne klare det!

  SvarSlet
 7. Nu er jeg endnu mere imponeret. At du har kunnet stejle på sådan en fætter er jo imponerende. Godt gået - eller kørt.

  SvarSlet
 8. Åh, det var godt at høre, Lotte, at du ikke mærker ryggen nu efter en gang reiki. God sankthansaften til dig - måske på en gammel Ferguson ...

  SvarSlet
 9. Tak Anita - jeg fik grinet igennem. Den gamle herre har nemlig ikke nogen videre blød kobling. Det er ret meget enten/eller.

  Sister, jeg voksede op som genbo til en lille rød Ferguson af samme slags - og denne her har boet hos mine bedsteforældr så længe jeg kan huske. Med andre ord var det ren nostalgi at køre på den.

  Husejer, jeg tror såmænd han var mere misunderlig over, at det ikke var ham, der kom til at køre på den :-D

  Marianne, jeg følte mig også ret heldig!!! Der er ikke så mange af dem tilbage. Og denne her bliver oven i købet startet med håndsving!

  Tak Lene, vi var et godt team, hr. Ferguson og jeg ;-)

  Rasmine, jeg tror det var kombinationen af Ibuprofen, is og reiki - og så at jeg har en forholdsvis stærk ryg som udgangspunkt. I hvert fald er de jagende smerter helt væk og kun musklen er træt-øm nu.

  Majsen, det var faktisk svært IKKE at komme til at stejle, når man koblede til ;-) Og jeg grinede lige højt hver gang den kådt hoppede afsted.

  Tak i lige måde Madame - selvomo jeg dog har ladet traktoren blive i Nordjylland. Jeg tror min aften i aften kommer til at involvere varmt tøj og en båd...

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!