23.7.08

Aftenens udfordring - efter


Med is i maven blev træliste og skinne placeret - der var ét forsøg at gøre godt med - og nu sidder den der og skal forhåbentlig ikke afmonteres igen. Udover fugemasseklisterstadsen (angiveligt et vidundermiddel til formålet - jeg håber meget, at det er sandt) sidder skinnen fast med 8 mm bolte. Nu er der godt nok skåret gevind i dækket, men de steder, hvor det på undersiden var muligt, har jeg tilføjet møtrikker - bare for en sikkerheds skyld. Det kan godt være, det er lidt overkill, men i det her tilfælde ville jeg være meget, meget træt af at skulle lave skidtet om. For når fugemasseklisterstadsen er hærdet, bliver de bolte gemt meget grundigt af vejen bag isolering, dampspærring og garnering.

Med aftenens udfordring vel overstået, kan jeg se frem til næste etape, som er remontering af loftet i bagbord side af salonen og dernæst al aptering i bagbord side. Med andre ord samler jeg lige nu mere, end jeg skiller ad.
Jubiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!

4 kommentarer:

 1. Når bølgerne slår mod dækket er det vel ikke for meget at sikre en lineholder med 8 bolte? Så man er sikker på at hvis den bliver revet af, så er det altså lige før at dækket bliver revet op?
  Og forhåbentlig ikke efter.
  Har du læst den stormberetning, som man kan finde på Hege's website; nogle af hendes venner har sejlet frem og tilbage over Atlanten og kom ind i stormvejr den ene gang.
  Det er sjov læsning fordi man ved at de kom igennem.

  Men vandet, og mængderne af det, var altså ufattelig meget mere gennemtrængende end man tror.

  SvarSlet
 2. Det må være en hel del sjovere at samle mere end at skille ad. Det lyder nu som ekstremt hårdt arbejde :-)

  SvarSlet
 3. Donald, jeg har ikke læst stormberetningen hos Hege. Måske jeg skulle aflægge hende en visit.
  Og du har så ret med hensyn til havets kræfter. Hvis der er den mindste lille lækage, kan man være forvisset om, at vandet nok skal finde den. Det er også derfor det utætte koøje SKAL fikses selvom utætheden ikke er så lille, at jeg ikke kan se den med det blotte øje - blot konstatere at der kommer vand ind :-(

  SvarSlet
 4. Madame, du kan tro det er rigtig, rigtig meget sjovere at samle end at skille ad.

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!