24.7.08

Udsigt til indsigt

Min bror har lige ringet. Vi skal ses i morgen, når jeg snupper en aften og en overnatning hos den lille familie, så jeg var nysgerrig efter at høre, hvad der mon var så presserende, at det ikke kunne vente indtil da.
Han ville såmænd bare spørge, om jeg havde lyst til at tage treåringen med til Ærø i weekenden.

OM?!?!?
Jeg kan da ikke sige nej til sådan et tilbud!!!


Jeg synes jo, at niecebarnet er den dejligste, sjoveste unge og en skæg og skarp en af slagsen tillige. Jeg elsker at låne hendes optik, at blive hevet tilbage i børnehøjde, at opleve hvordan det er, når mange, mange ting stadig er nye og uprøvede. Jeg kan ikke rigtig huske, hvordan det var at være tre år. Den alder har jeg selv kun fragmentariske erindringsbilleder fra - men i selskab med niecen smager jeg på essensen af eventyret. Af følelsen af, at alt er muligt, og verden bare er én stor godtepose. Og jeg gemmer disse smagsoplevelser som små skatte og siger til mig selv, at jeg ikke må glemme fornemmelsen. At jeg skal værne om min egen nysgerrighed og lyst til opleve og lære. For der er jo heldigvis stadig så mange ting, steder og oplevelser, der er lige så nye for mig, som de vil være er for hende.

Nu glæder jeg mig bare endnu mere, til at det bliver weekend!

5 kommentarer:

 1. Det lyder dejligt, at du skal låne den lille niece! Det er så underholdene at opleve verden med en tre-årigs øjne. Jeg husker det tydeligt med sønnike :-)

  SvarSlet
 2. Det bliver nemlig rigtig dejligt, Madame. Du oplever det vel igen nu, når du har mulighed for at se Bellabarnet?

  SvarSlet
 3. Sikken en skøn skrupsak du der fik tilføjet.
  Kan godt forstå det øger glæden ved den forestående weekend.
  Kan du nu have den bedste weekend Lotten.

  Kram

  SvarSlet
 4. Jo, det er rigtigt, men jeg følger hende ikke så tæt, at jeg oplever de der små, skønne ting :-)

  SvarSlet
 5. Ja Bitten - hun er svær at stå for. Og generelt tramper hun bare ind i folk med de berømte træsko. Fuldstændig blottet for generthed. Præcis som sin far i den alder - og stik modsat sin faster.

  Jeg håber også du og dullerne får en dejlig weekend.
  Kram

  Madame, jeg prøver at få set ungerne så ofte jeg kan, selvom der godt kan komme til at gå måneder imellem. Nu er det fx næsten halvanden måned siden sidst. Det bliver mærkeligt - og svært - at forlade dem i flere år...

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!