25.7.08

Gratis yoga

Hvis man er til yoga og befinder sig Københavnsområdet, kan man hver søndag frem til 31. august nyde en times gratis yogaundervisning under åben himmel.
Det sker i Fælledparken fra 10 til 11.

Jeg synes, det lyder som en pragtfuld ting.

6 kommentarer:

 1. Jep, jeg har også lige set artiklen - det er en god ide og jeg overvejer at tage med. Jeg skal bare så meget andet i august, at jeg næsten ikke kan overskue det! Jeg må lige overveje situationen..... :)

  SvarSlet
 2. Jeg kender det godt Jens, men jeg vil nu se, om jeg ikke kan presse det ind bare en enkelt gang... Måske jeg kan lokke kæresten med, når hen kommer tilbage fra de vilde vover.

  SvarSlet
 3. Det er en god ide, afgjort. Herhjemme har jeg experimenteret med alle slags stræk og spænd og sving, altså "Gotved"gymnastik.

  SvarSlet
 4. Donald, Gotved har ikke levet forgæves. Min svigermor har undervist i det i en årrække og er stadig en spændstig dame :)

  SvarSlet
 5. God oplysning, det giver mig håb om at jeg kan komme over et hold i ryggen og adskillige andre ømheder:-)

  SvarSlet
 6. Yoga er i hvert fald godt for rigtig mange ting. Hold i ryggen er ikke sådan at spøge med - jeg synes man bliver så handicappet...

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!