25.7.08

Video fra Danmarksekspeditionen

Så har Activ endelig forladt Island (de har måttet vente på, at isen i Scoresbysund ville begynde at bryde op), og kontakten til kæresten er afbrudt indtil der er dækning fra det Grønlandske mobilnet.

6 kommentarer:

 1. Fucking shit - undskyld mit sprog - fucking shit: Godt jeg ikke er med på det skib. Jeg synes det ser farligt ud!!!!!!

  Men hvis man er til den slags, så er det sikkert sjovt. Tør jeg formode, at din kæreste synes at rutschebanen inde i Tivoli er lidt kedelig?

  Og så lige et hurra for internet, mobilnet og youtube. Jamen det er da fantastisk........

  SvarSlet
 2. HAHAHA Jens, nu håber jeg ikke jeg får alt for mange suspekte googlinger, fordi du har bandet på min blog ;)
  Jeg synes faktisk også, det ser lidt voldsomt ud, men det havde nok været værre i et mindre skib...som det, vi selv har...hmmmmm....

  Også et stort HURRA herfra. Jeg skal være den første til at tilslutte mig din begejstring.

  SvarSlet
 3. Det er et meget smukt skib og en flot sejlføring; har jeg forstået rigtigt at stagsejl og gaffelsejl er bedre end råsejl?
  Jeres eget skib skal vel ikke sejle til Grønland?
  Skal man ikke vælge de ruter, som går udenfor stormområder?

  SvarSlet
 4. Det ser fedt ud, men uha, godt jeg ikke er ombord, bliver jo næsten søsyg bare af at se på det!

  Forvent dig ikke for meget af det grønlandske mobilnet, selvom det er blevet udbygget kraftigt de sidste år, kan jeg godt tvivle på dækningen, der hvor Activ er på vej hen.

  SvarSlet
 5. Hvor ser det vildt ud, men hvor må det være spændende!
  Sikke et stort skib.

  SvarSlet
 6. Donald, det er ikke helt forkert opfattet. Især når man skal krydse er det lettere at håndtere stagsejl. Og råsejlere kan ikke gå så tæt til vinden.
  Og du har også ret mht. vores rute - vi skal IKKE forbi Grønland på vores færd. Så vidt muligt vil vi forsøge at holde os fra stormområder.

  Grønlandspost, jeg ved det godt. Jeg var jo selv i Grønland for tre år siden - fem meter uden for bygrænsen i Sønderstrøm var der ingen dækning, grin. - Men jeg har allerede fået første sms deroppfra, så nogen dækning må der da være, der hvor han er.

  Marinne, det er et rigtig stort skib - over 400 tons!

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!