13.7.08

Skåne er ikke flad!!!

Hvis nogen påstår det, skal de gå en tur der, hvor jeg har været i weekenden.

I løbet af de knapt 48 timer der gik, fra vi stod af bussen i Kivik, til vi stod på en ny bus i Brösarp, lykkedes det os at tilbagelægge 59 km i meget varrieret, for det meste seriøst kuperet terræn. Med fuld oppakning på ryggen vel at mærke. Alene i går gik mine fødder over 40.000 skridt, så måske er det egentlig ikke videre besynderligt, hvis jeg er en lille smule dyneklar nu...

Efter sådan en tur er det sagliggørende at sænke sig i et karbad og bagefter lægge sig i en rigtig seng - ren og nyvasket, befriet for flåter, solcreme og jungleolie. Jeg trives med lejrliv og close up naturoplevelser, men jeg holder sørme også af civilisationens goder.
Det har været skønne, skønne dage med masser af point lige ind på karmakontoen - men det må I høre mere om i morgen.
Billedet er fra fredag aften, ved Hanöbugten, på vej ud af Kivik.

9 kommentarer:

 1. Jeg er glad for, at du vandrer rundt, og nyder min forfædrende jord. Tænk, min morfar har tullet rundt derovre engang som lille purk og vogtet får:)

  SvarSlet
 2. Das Marinus (jah, gut)mandag, 14 juli, 2008

  Det lyder jo som om du er ved at vaere klar til endnu en toern som slave, erh, feltassistent? :-)
  DrD

  SvarSlet
 3. Det er et fantastisk billede du har taget! Lige til en plakat på væggen. Dejligt at høre, at du har det go - trods flåter og jungleolie :-)

  SvarSlet
 4. Sifka, jeg er jo skabssvensker, det er ingen hemmelighed. Og jeg har været glad helt ind i knoglerne her i weekenden.
  Får så vi faktisk rigtig mange af på vores vej...måske nogle af dem var efterkommere af din morfars?

  Hvornår DrD? Jeg er moden til en dosis troper...

  Tak Madame, jeg fik det smukkeste motiv serveret... Og jo, jeg har det godt - lidt træt i benene, men ellers fit for fight.

  SvarSlet
 5. Det lyder som en god weekend. Jeg har aldrig været på sådan en vandretur, men jeg vil utrolig gerne. Jeg er sikker på at det er en fantastisk oplevelse. Det har jeg ofte tænkt på - men jeg har aldrig tænkt over problemet med flåter...jeg får myrekryb bare ved tanken! Godt at du har fået dem pillet af, de små blodsugere!

  SvarSlet
 6. Tak!!!
  Godtgørende at bare tage lidt stemning ind.
  Og hvor jeg under dig alle de gode karmapoint. Du som er så gavmild med at sprede dem omkring dig.
  :o)

  SvarSlet
 7. Der er så smukt i Sverige. Om to uger sætter vi os må motorcyklen og kører sydkysten rundt fra Malmø til Kalmar... jeg glæder mig så meget.

  SvarSlet
 8. Personligt har jeg altid været mere til shopping end vandreture, men må indrømme, at jo ældre jeg bliver jo mere tiltrukket bliver jeg af tanken om sådan en tur. Gad vide hvad det ener med?
  Meget smukt billede. Tak for at dele - velkommen tilbage til civilisationen. :-)

  SvarSlet
 9. Jens, det er bare at kaste sig ud i det. Det er hverken farligt eller uoverkommeligt, når man har en nabo som Sverige. Sig til, hvis du gør alvor af drømmen, så skal jeg gerne komme med råd og vejledning (hey, jeg har levet af det - altså det med at råde det vandrende folk). Med jungleolie og en god flåttang er det ingen sag at holde de fæle fra døren, jeg synes ikke det er værre end når man på en storbyferie om aftenen vasker sit ansigt og ser, hvor sort det er - og tænker på at ens lunger nok også ser sådan ud. Myg kan klaskes, men smog er meget sværere at gøre noget ved.


  Sel tak Bitten!!!

  Det er sådan en dejlig tur Kagekone. Så kommer I jo også igennem Kivik... Jeg håber, I får rigtig godt vejr til det.

  MrsCute, man har jo et standpunkt til man tager et andet. Og der er jo ingen der siger, man skal starte med den hardcore version af vandrerlivet. Der findes mange varianter...

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!