14.7.08

Gevind i panden

Tilbage fra fredfyldte stunder i Skåne meldte hverdagen sig med fuld kraft, da jeg i morges mødte ind til den ene bryn- og panderynkefremstillende opgave efter den anden. Det er ferietid og jeg er konstitueret direktør...lyder meget fint, men er det overhovedet ikke. Der lander de mærkeligste sager på mit bord lige nu, og der har ikke været for fem øres pusterum udover frokostpausen i dag. Nu vil jeg tømme hovedet, drøne på havnen og aflægge det lille skib en fortjent visit.
Beretningen om turen må altså udskydes en stund.

5 kommentarer:

 1. Da jeg var barn troede jeg, at en direktør kunne gøre PRÆCIS som han (øh hun!) ville. Lave de ting han ville og gå hjem når han ville. Nu er jeg ældre og klogere.
  Forstår godt havnen skal aflægges et besøg.
  Beretning afventes med tålmodighed. :-)

  SvarSlet
 2. Godt at høre, at I på trods af bakkerne, havde en god tur med maaaange skridt. Ås til ås ER kuperet, hvilket godt kan være en smule hårdt med de mange kilo på ryggen - for ikke at tale om alle de mange kryb og fluer der følger efter én.....bare fordi man lugter en lille bitte smule :-)

  SvarSlet
 3. Så er det heldigt, at du har gevind i panden, Lotte, haha ..
  Vi glæder os herude til at høre om din tur :-)

  SvarSlet
 4. godt du har et "afstresnings-projekt" stånde på havnen ;-)

  SvarSlet
 5. Der er lidt (meget) kaos på kontoret for tiden, MrsCute, men det tror jeg ikke kommer bag på dig. Og mens alle andre er på ferie lander tingene jo bare på mit bord. Den her pseudodirektør har i hvert fald ikke tid til at lave lige hvad der passer hende ;-)

  Karina, jeg var bare ikke helt i træning til så kuperet terræn med oppakning. Det er tre år siden, jeg sidst har været på rigtig vandretur. Ingen vabler dog, bare nogle varme og ømme skinneben, der dog for længst er blevet tiptop igen.

  Madame, det er alle de rynker jeg får i panden, som ender med at blive til gevind er jeg bange for ;-)

  Du kan tro Kagekone, at sådan et projekt er velegnet til at slå hjernen fra. Efter et par timers brrrrrrrr med en slibemaskine er al stress raslet ud af hjernen.

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!