21.7.08

Solen sænkes


Kranen på havnen har fået et tillidshverv.

9 kommentarer:

 1. Oh, masteskov. Det er lang tid siden jeg har kigget og lyttet til en sådan.

  SvarSlet
 2. Loonie, jeg er ked af, jeg ikke er her på din blog så ofte. Nu kunne du tro, det er fordi, jeg er travl og "stresset", som så mange siger, de er, men jeg har jo ferie, og jeg laver alt muligt andet end at være på nettet og den slags.

  Derfor - du er ikke glemt, gemt eller puttet i en syltekrukke. Jeg glæder mig faktisk meget til at ses igen, ikke mindst med synfyn i øjenkrogen, for jeg savner det som bare pokker. Glæder mig også til at høre mere om skibet, som du sikkert brænder for at holde foredrag om ;)

  Vennens ene hund blev aflivet i dag, så vi er lidt meget triste - det var Ralphs yndlingshund og en kæk lab, der bare fra fødslen nærmest var udstyret med noget bras. Det sætter ting i perspektiv, som tab altid gør, og jeg havde faktisk en skummel ide, da jeg stod ved Ebbes og kiggede ud på den orange solnedgang: jeg ville gemme en ting til dig og på god, gammeldags vis poste dig et skattekort med vejen dertil, men jeg nåede aldrig så langt. Noget med at tro, man har mistet, men kan finde det igen... Du kan dog se stedet, hvis du går ned mod kajakstedets bådbro v. badelauget, hopper ned til højre på stranden og går op til den faldefærdige rønne. Noget af et fotoscoop, synes jeg - lægger snart fotos på siden, hvis de er blevet gode.

  Ej, det skulle jo slet ikke være så langt og på din blog. Noget kokser indeni, når hunde dør - de er så uforbeholdent kærlige, at deres fravær mærkes så inderligt. Nyd det dernede og få en friskrøget fisk oppe v. Brugsen - ellers får du smæk i den bare! Mange, mange kram herfra.

  SvarSlet
 3. Sifka og Madame, det var så fint og ganske flygtigt, at solen stod lige dér.

  Det er vellyd Sara, altid.

  Ralph (eller ejermand) - jeg ville have elsket en skattejagt. Men tanken alene er næsten lige så god :-)
  Det gør mig ondt, at Ralphs yndlingshund er gået til de evige hundelegepladser...her bliver ord bare ord og rummer ingen trøst...
  Jeg tager til Ærø lørdag - må se om jeg ikke kan få indlagt et fiskeindslag ;-)
  Og så vil jeg glæde mig til snart at se jer!!!

  SvarSlet
 4. Du kan nu føje mester fotograf til dit CV.

  SvarSlet
 5. Tak Majsen, men det er nu bare et billede taget med mobilen ;-)

  SvarSlet
 6. Smukt syn, måske efter en hård arbejdsdag på havnen? ;-)

  SvarSlet
 7. Hvordan kunne du dog gætte det, Marianne???
  ;-)

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!