23.7.08

Wonderful wellies

Briterne kan bare noget med røjsere (måske fordi nedbørsmængden er ganske betragtelig på de kanter?). Gode, gedigne gummistøvler, der holder facon og farve. Og skotske Hunter, der har lavet gummistøvler siden 1856, er om nogen garant for kvalitet. Selv et modeikon som Kate Moss har fået øjnene op for mærket. Billeder af modellen i sine sorte Hunter wellies til Glastonburyfestivallen gik kloden over sidste år, og siden har Hunter udvidet deres repertoire betragteligt.
De laver bl.a. nogle superfede, højskaftede gummistøvler i de mest funky farver. Hvad med limegrøn, pink eller lavendel - eller solgul? Man kan også få nogle i metallic sølv! Frækt! Og kækt!


Hunter laver selvfølgelig også helt traditionelle gummistøvler i grønne og sorte nuancer, samt børnestøvler med en bred farvepalet.

Hvis ikke jeg i forvejen var den glade ejer af tre par gummistøvler (til forskellige formål selvfølgelig), ville jeg ikke kunne dy mig for at svinge VISA-kortet på nettet (hvilket vi kvinder åbenbart er blevet rigtig gode til inden for det seneste års tid). Måske gør jeg det alligevel og støtter et godt formål samtidig...
For hvis man har brug for nye gummistøvler OG samtidig har lyst til at støtte den internationale organisation for bedre drikkevand, sanitetsforhold og hygiejne, WaterAid, kan man nemlig i en begrænset periode købe et par Hunter Original for WaterAid, hvor 2/3 af de penge, man betaler, går til at skaffe bedre drikkevandsforhold på Madagascar.

Ikke nogen dum tanke, synes jeg.

9 kommentarer:

 1. uh... de ser lækre ud. Men jeg har allerede to par (til forskellige formål) så det bliver altså svært at retfærdiggøre et tredie par... selvom gummistøvler jo også er en slags sko, og sko kan man jo som bekendt aldrig få for mange af ;-)

  SvarSlet
 2. Præcis Kagekone - og du af alle mennesker skal da have et par i lilla, skal du ikke?

  SvarSlet
 3. De er godt nok smarte, Lotte! Jeg har også to par, så det bliver nok desværre bare ved tanken. Men det er en fin idé at støtte det gode formål.

  SvarSlet
 4. Sådan har jeg det også Madame. Jeg synes gummistøvler i pangfarver er et hit! Hvorfor ikke sætte kulør på regnvejret?

  SvarSlet
 5. Det er et VILDT FLOT BILLEDE. Jeg har ingen gummistøvler og har egentlig ikke savnet dem. Men det er jeg begyndt på og efterhånden overvejer jeg at købe et par....

  SvarSlet
 6. De er for seje. Nu står der lige en ferie for døren, men ved næste måneds udbetaling kunne dette være et hit at erhverve. Tak for linket du........!

  Jeg mangler faktisk noget så gevaldigt. Har kun mine svinestalds støvler tilbage og DE er utrendy skulle jeg hilse og sige. Men ganske praktiske når det virkelig er smattet.

  SvarSlet
 7. Jens, røjsere er jo blevet trendy, men faktisk er de også svært praktiske at have i det danske klima. Og når man nu kan få så mange cool af slagsen...

  Majsen, velbekomme. Hunters støvler er BÅDE smarte OG praktiske. Deres såler er nemlig robuste og ikke sådan noget sølle noget, der slides igennem i løbet af ingen tid.

  SvarSlet
 8. Lotte, jeg har faktisk overvejet om ikke jeg skulle købe "røjsere" i New York, har set nogen lilla med cupcakes på... hvis jeg ser dem derovre så kommer de med hjem :-)

  SvarSlet
 9. Yes! Kagekone, det er da liiiige sådan nogle, du skal have. Hvad ellers?!?!

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!